Sijoita ilmalämpöpumppuun – säästät heti!

Elämme taloudellisesti haastavia aikoja ja monet harkitsevat tarkkaan menojaan. Tällaisina aikoina on järkevää investoida säästöä tuoviin ratkaisuihin, mutta on tärkeää miettiä eri vaihtoehtoja.

Rahastosäästäminen vai ilmalämpöpumppu?

Rahastosäästäminen voi tuntua helpolta ratkaisulta, mutta sen kannattavuutta joutuu usein odottamaan pitkään, kun taas ilmalämpöpumppuun sijoittamisesta hyödyt heti. Kun harkitset mihin sijoitat pääomaasi, pysähdy hetkeksi miettimään saatko paremman tuoton hitaasta rahastosäästämisestä vai sijoittamalla ilmalämpöpumppuun, joka alkaa säästämään saman tien. Ilmalämpöpumppuun investoidun pääoman vuosituotto ylittää helposti 30 %, mutta voit saavuttaa jopa 50 % tuoton, varsinkin jos talosi lämmityskulut ovat suuret. Unohda siis rahastosäästäminen ja aloita säästäminen ilmalämpöpumpulla nyt!

Ilmalämpöpumppu voi tuntua suurelta investoinnilta, mutta se on hyvin kannattava sellainen. Energiatehokkaiden Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppujen tuottamien säästöjen ansiosta olet nopeasti voiton puolella.

Joustavat maksuvaihtoehdot

Eikä tässä vielä kaikki! Jos hankit ilmalämpöpumpun SOG-rahoitushakemuksella 31.5.2023 mennessä, saat halutessasi maksuaikaa sekä täysin kuluttoman ja korottoman kuuden kuukauden eräpäiväsiirron. Maksat siis ensimmäisen kerran vasta puolen vuoden päästä, joten voit tehdä ilmalämpöpumpulla säästöä jo ensimmäistä laskuasi varten!

> Lue lisää SOG-rahoituksesta.

Näin säästät ilmalämpöpumpulla

Lasketaan tarkemmin, missä ajassa teet säästöä hankintahinnan verran. Ilmalämpöpumppu voi maksaa asennuksineen esimerkiksi 2400 euroa. Sähkölämmitteisen omakotitalon keskimääräiset lämmityskulut vuodessa ovat noin 15 000 kWh. Ilmalämpöpumpulla voit säästää sähkölaskussa keskimäärin 40 % vuodessa. Tilastokeskuksen mukaan kokonaishinta pörssisähkölle vuonna 2022 oli noin 19 snt/kWh.

Sähkönhinta 20 snt/kWh (sisältäen verot ja sähkönsiirron)

0,20 x 15 000 kWh = 3 000 e
0,40 x 3 000 = 1 200 e
2 400 ÷ 1 200 = 2 vuotta

Jo kolmantena vuonna ilmalämpöpumppusi tuottaa sinulle rahaa.

Tartu siis toimeen, olemme apunasi!

Ilmalämpöpumppuja viilennykseen

Suosittu
Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu on luotu meidän olosuhteisiimme ja meitä varten. Tämä kaikki nykypäivän hienoudet sisältävä laite ei pakkasia pelkää!

Mitsubishi Electric MSZ-RW -ilmalämpöpumppu.
Suosittu
Mitsubishi Electric LN Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Suomen ostetuin ilmalämpöpumppu, tyylikäs Mitsubishi Electric LN Hyper Heating on täynnä ominaisuuksia, jotka nostavat asumisen tason Premium-luokkaan. Neljä tyylikästä värivaihtoehtoa!

Mitsubishi Electric MSZ-LN ilmalämpöpumppu, musta sisäyksikkö, maahantuoja Scanoffice Oy.
Suosittu
Mitsubishi Electric FT Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric FT Hyper Heating -ilmalämpöpumppu on omiaan huipputehokkaaseen lämmöntuottoon ja viilennykseen tarpeesi mukaan.

Mitsubishi Electric FT-ilmalämpöpumppu, sisäyksikkö edestä, maahantuoja Scanoffice Oy.