Energiatehokas ja ekologinen
Mitsubishi Electric RW
– Susanna Laine

 Vieraskynä-blogisarjassa julkaisemme tunnettujen kirjoittajien artikkeleita, joissa tutustutaan Scanofficen edustamiin ja maahantuomiin tuotteisiin.

Susanna Laine on ollut erittäin tyytyväinen Scanofficen palveluun ja Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppuun

Suomalaisille kodin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuille asetetaan entistä suurempia vaatimuksia, kun ilmastonmuutos ja energiatehokkuus nousevat yhä enemmän ja enemmän ajankohtaisiksi puheenaiheiksi. Yksi helpottava ratkaisu kuluttajalle näihin haasteisiin on ilmalämpöpumppu. Scanoffice onkin noussut suomalaisten suosikiksi ollessaan Suomen suosituimpien Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppujen maahantuoja. Yksi tyytyväisistä asiakkaista on tunnettu media- ja TV-persoona Susanna Laine.

Susanna Laine on laajasti tunnettu suomalainen mediapersoona, joka on lähivuosina tullut tunnetuksi esimerkiksi Farmi Suomi -ohjelman juontajana. Häntä on voinut myös kuulla jatkuvalla tahdilla suomalaisilla radiokanavilla. Lisäksi Susanna tuottaa elämänmakuista sisältöä omille somekanavilleen, jota kymmenet tuhannet suomalaiset seuraavat.

Susanna Laine makaa vaalealla sohvalla ja katsoo kameraan.

”Susanna on menneen kesän ja syksyn aikana päässyt omakohtaisesti kokemaan laadukkaan ilmalämpöpumpun hyödyt jokapäiväisessä elämässä.”

Susanna on menneen kesän ja syksyn aikana päässyt omakohtaisesti kokemaan laadukkaan ilmalämpöpumpun hyödyt jokapäiväisessä elämässä. Erityisesti häntä on ilahduttanut ilmalämpöpumppujen ekologisuus ja energiatehokkuus, joista Scanofficen, Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput ovat tunnettuja. Ne tarjoavat Suomen neljän vuodenajan ilmastossa miellyttävän sisäilman ympäri vuoden ja voivat merkittävästi auttaa ketä tahansa kuluttajaa niin lämmitys- kuin jäähdytyskustannuksissa.

Susanna Laine makaa vaalealla sohvalla ja osoittaa kädessä olevalla kaukosäätimellä seinällä olevaan Mitsubishi Electric RW -ilmalämpöpumppuun.

”Scanofficen jälleenmyyjä hoiti Mitsubishi Electric RW-tuotesarjan ilmalämpöpumpun asennusprosessin mallikkaasti – sohvalta jouduin hetkeksi väistymään, mutta muuten ei tarvinnut itse operoida mitään.” -Susanna Laine

Susanna päätyi itse hankkimaan Scanofficen Mitsubishi Electric RW -tuotesarjan ilmalämpöpumpun. Hankinta sekä asennusprosessi oli hänen mukaansa erittäin helppo ja miellyttävä ja Scanoffice onkin tunnettu hyvästä asiakaspalvelustaan. RW-pumppu viilentää ja lämmittää huoneilmaa tasaisesti eri kokoisissa kiinteistöissä miellyttävästi ilman vedon tunnetta. Susanna Laineen sanoin ilmalämpöpumppu on ”arvokas hankinta, mutta jo lyhyen ajan jälkeen joka pennin väärti ja uusi paras ystävä”.

Sosiaalisen median vaikuttaja Susanna Laine

Susanna Laine

Susanna Laine on suomalainen koko kansan suosikki. Susanna onkin monessa mukana ja hän on muun muassa sosiaalisen median vaikuttaja, juontaja, näyttelijä ja toimittaja. Hän hommasi Mitsubishi Electric RW -sarjan ilmalämpöpumpun niin kesän helteille, kuin myös talven ekologiseksi lämmitysmuodoksi muun lämmityksen rinnalle.

Voit tutustua lisää Susannan kokemuksiin Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumpuista Instagramista.

Tutustu muiden vaikuttajien kokemuksiin

Tutustu Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppuihin

Uutuus
Mitsubishi Electric AY -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric AY-mallisarjan pyöreät kulmat ja mattapinta eivät vaadi huomiota itselleen huoneen muusta sisustuksesta. Siitä huolimatta huoliteltu sisäyksikkö sopii kodin seinälle kuin elegantti taideteos.

Valkoinen Mitsubishi Electric AY -ilmalämpöpumppu
Suosittu
Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu on luotu meidän olosuhteisiimme ja meitä varten. Tämä kaikki nykypäivän hienoudet sisältävä laite ei pakkasia pelkää!

Mitsubishi Electric MSZ-RW -ilmalämpöpumppu.
Suosittu
Mitsubishi Electric LN Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Suomen ostetuin ilmalämpöpumppu, tyylikäs Mitsubishi Electric LN Hyper Heating on täynnä ominaisuuksia, jotka nostavat asumisen tason Premium-luokkaan. Neljä tyylikästä värivaihtoehtoa!

Mitsubishi Electric MSZ-LN ilmalämpöpumppu, musta sisäyksikkö, maahantuoja Scanoffice Oy.