Vielä ehdit tilata aurinkopaneelit kesäksi

Kevään ensimerkkejä on jo ilmassa ja nyt jos viimeistään kannattaakin kääntää katse kohti kesää! Aurinkopaneelien saatavuus on tällä hetkellä hyvä, sekä niiden hinnat ovat laskeneet viime vuodesta. Aurinkosähköjärjestelmän asennettuna voikin saada tänä vuonna jopa 1000 euroa halvemmalla. Tilaamalla aurinkopaneelisi ajoissa vältyt kesän ruuhkahuipuilta, sekä ehdit hyödyntää aurinkoenergiaa koko kesän!

Koska saan aurinkopaneelit, jos tilaan ne nyt?

Aurinkopaneelien keskimääräinen toimitusaika on muutamia viikkoja tilauksesta. Kun tilaat aurinkopaneelit keväällä, ehdit vielä hyödyntää kevään ja kesän aurinkoenergian. Asennusajat hupenevat kovaa vauhtia, joten toimi nopeasti!

> Pyydä tarjous lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

Paljonko voin säästää sähkölaskussa?

Aurinkopaneelit ovat kannattava sijoitus: säästät sähkölaskussa 500–2500 € vuodessa.

Aurinkopaneelit alkavat tuottaa sähköä heti, kun ne otetaan käyttöön. Mitä aikaisemmin hankit paneelit, sitä enemmän säästät.

Parhaan säästön saat, kun hankit aurinkosähköjärjestelmän avaimet käteen -periaatteella luotettavalta toimittajalta. Laadukas järjestelmä kestää ja tuottaa sähköä kymmeniä vuosia ilman merkittävää tuotannon heikkenemistä.

> Laske aurinkosähköjärjestelmän tuottamat säästöt aurinkolaskurilla.

Miten valita tehokkain aurinkopaneeli?

Aurinkopaneelien todellisen tehon saa parhaiten selville puolueettomilla testeillä. Teettämissämme aurinkopaneelitesteissä on mitattu nimellistehot satunnaisesti valituista paneeleista.

> Tutustu aurinkopaneelien testiraportteihin.

Millainen sähköauton latausasema sopii aurinkopaneeleille?

Kaikkien aurinkosähköjärjestelmien sekä ladattavien autojen kanssa yhteen sopivat BENY-latausasemamme yltävät 22 kW:n lataustehoon: saat parhaimmillaan autosi akkuun noin 100 ajokilometriä tunnissa.

Älykäs sähköauton latausasema säätää lataustehoa sen mukaan, kuinka paljon kotisi katolla olevat aurinkopaneelit tuottavat.

> Kysy lisää sinua lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

> Tutustu myös muihin sähköauton latauslaitteisiimme.

Mistä löydän luotettavan toimittajan?

Löydät Scanofficen valtuuttaman jälleenmyyjän aina läheltäsi: tuotteitamme myy jo yli 2000 ammattitaitoista kylmä- ja sähköalan yritystä ympäri Suomen.

Tuotteillemme myöntämämme takuut ovat markkinoiden pisimpiä: aurinkopaneeleissamme on 25–30 vuoden takuu ja invertterissä 10 vuotta. Kotimaisten Nordic Sun ja Orima -kiinnitysjärjestelmiemme takuu on peräti 30 vuotta.

> Tutustu tuotteisiimme.

> Tutustu myös asiakkaidemme kokemuksiin.

Voinko maksaa aurinkopaneelit osamaksulla?

Sinun ei tarvitse maksaa koko aurinkosähköjärjestelmää kerralla. SOG-rahoituksella voit hankkia järjestelmän heti ja maksaa sen vasta myöhemmin. Pienemmistä energialaskuista kertyy säästöjä, joilla voit maksaa hankintasi.

Huom! Hyödynnä nyt edullinen maksuaikatarjouksemme: voit rahoittaa hankintasi ja siirtää halutessasi eräpäivää 6 kuukautta eteenpäin – täysin kuluitta ja koroitta!

> Lue lisää rahoituksesta.

Palvelemme sinua järjestelmäsi koko eliniän ajan

Scanoffice Aurinkopartnerit ovat tukenasi järjestelmän koko elinkaaren ajan. Voit luottaa siihen, että saat järjestelmällesi aina tarvittaessa varaosia ja huoltoa.

> Pyydä tarjous lähimmältä jälleenmyyjältäsi.