Mitsubishi Electric -tuloilmalämpöpumput suuriin kiinteistöihin, vaaleasävyinen toimisto.

Tuloilmalämpöpumput kiinteistöihin

Tuloilmalämpöpumput lämmittävät ja jäähdyttävät tuloilman energiatehokkaasti. Ne takaavat edullisen ja erinomaisesti toimivan ilmanvaihdon vuosiksi eteenpäin.

Tuloilmalämpöpumppu on järkevä valinta kiinteistöön

Merkittävät säästöt

Ilmanvaihtokoneeseen yhdistetty Mitsubishi Electric -tuloilmalämpöpumppu tuottaa käyttäjilleen merkittäviä säästöjä sekä lämmitys- että jäähdytyskuluissa. Ohjausautomatiikka säätää laitteiston tehoa juuri kohteen tarpeiden mukaisesti.

Yksilölliset ratkaisut

Valikoimastamme löytyy useita eri tehoisia ulkoyksiköitä 3,5 kW:sta ylöspäin. Ulkoyksiköt on jaettu kolmeen eri sarjaan: Standard Inverter, Power Inverter ja Zubadan Inverter.

Varmatoimiset laitteet

Mitsubishi Electric -tuloilmalämpöpumput on kehitetty toimimaan Suomen karuissa olosuhteissa: Ne lämmittävät vielä silloinkin, kun ulkona on -28°C pakkasta.

Ilmanvaihtokoneen tuloilman lämmitys tuloilmalämpöpumpulla

Huomattava osa rakennuksen lämmityskuluista syntyy tuloilman lämmityksestä ja jäähdytyksestä. Vaikka ilmanvaihtokoneessa on lähes aina suhteellisen tehokas lämmönvaihdin, joka lämmittää tuloilmaa poistoilmalla, voi tuloilman lämmitykseen kulua jopa 20 prosenttia lämpöenergian tarpeesta.

Mitsubishi Electricin kehittämä ainutlaatuinen järjestelmä lämmittää ja viilentää tuloilman energiatehokkaalla lämpöpumpputekniikalla.

Tuloilmalämpöpumppu koostuu ulos ilmanvaihtokonehuoneen läheisyyteen sijoitettavasta ulkoyksiköstä, ilmanvaihtokoneen yhteyteen asennettavasta patterista sekä ohjausyksiköstä. Patterin ja ulkoyksikön välillä kiertää kylmäaine. Suljetun putkiston ansiosta lämmönsiirtoaineen jäätymisvaaraa ei ole.

Helppo asentaa ja ylläpitää

Tuloilmalämpöpumppujen yksinkertaisen rakenteen ansiosta laitteet on helppo asentaa ja niiden ylläpito on vaivatonta.

Laitteisto asennetaan parissa päivässä olemassa olevan ilmanvaihtokoneen yhteyteen. Toimitamme patterit mittojen mukaan.

Tehoa useita satoja kilowatteja

Tuloilman lämmitys- ja/tai jäähdytysteholla ei ole rajoitusta. Useita lämpöpumppuja voidaan kytkeä sarjaan, jolloin tarvittaessa saadaan vaikka usean sadan kilowatin tehot.