Kiin­teis­tö­läm­pö­pum­put, kaup­pa­kes­kus Galleria, Loviisa

Huomattavia säästöjä Mitsubishi Electric CityMulti VRF-järjestelmällä

Nykyaikaiseen ostoskeskuselämykseen kuuluu viihtyisän ja valoisan ilmapiirin lisäksi miellyttävän raikas sisäilma myös kesän kuumimpina päivinä. Ostopäätöksetkin syntyvät helpommin miellyttävässä lämpötilassa.

Lämpötilalla on luonnollisesti erittäin tärkeä merkitys myös kauppakeskuksessa työskenteleville työntekijöille. Viileä ilma keskellä kesää ei ole enää vain harvojen etuoikeus, vaan kaikkien saavutettavissa.

Tehokasta jäähdytystä

Loviisassa keskeisellä paikalla sijaitseva kauppakeskus Galleria valitsi jäähdytysratkaisukseen Wiik Kylservice Ab:n tarjoaman ja Scanofficen maahantuoman Mitsubishi Electric CityMulti VRF -järjestelmän. Uudenaikainen suorahöyrysteinen jäähdytysjärjestelmä asennettiin kevään 2012 aikana.

Järjestelmässä on 14 sisäyksikköä, joista osa kattokasetteja ja osa seinäasennusmalleja. Ulkoyksikkönä toimii Mitsubishi Electric PUHU-P450YJM-A, jonka jäähdytysteho on 50 kW. Mitoitettu jäähdytysteho on 60 W/m2.

Paikkakunta
Loviisa
Kohde
Kauppakeskus Galleria
Myynti ja asennus
Wiik Kylservice Ab
Mitsubishi Electric Silver-Ionized air purifier -suodatin MAC-2370FT-E.

Suurten tilojen ilma-ilmalämpöpumput

Suuret avonaiset tilat, kuten teollisuushallit, varastotilat ja parkkihallit, lämpiävät ja viilenevät tehokkaasti yksinkertaisella ja edullisella ilmalämpöpumppuratkaisulla. Vesikiertoista lämmönjakojärjestelmää ei tarvita.
Tutustu mallistoon