Korkeita pilvenpiirtäjiä alaviistosta kuvattuna. Niiden edessä vihreitä lehtipuita.

Mitsubishi Electric CAHV-R450

Ilma-vesilämpöpumppu suuriin kohteisiin

Mitsubishi Electric CAHV-R450 ilma-vesilämpöpumpun ominaisuudet

 • Monipuoliset ohjausmahdollisuudet

  CAHV-R450 -laitetta voidaan ohjata joko suoraan laitteen omalla ohjauslogiikalla tai antaa ohjauskomentoja rakennusautomaatiojärjestelmästä. Ulkoinen ohjaus voidaan toteuttaa analogisesti 1-5 V, 0-10 V, 2-10 V tai 4-20 mA signaaleilla. Tämän lisäksi laitteistosta on saatavilla potentiaalivapaana kärkitietona esimerkiksi käyntitieto ja summahälytys. Lisävarusteena saatavan sovittimen avulla laitteisto voidaan kytkeä tehokkaaksi osaksi Modbus- tai BACnet-automaatiojärjestelmää.

 • Suoraruiskutus parantaa suorituskykyä

  Kompressoriin tehtävä kylmäaineen suoraruiskutus nostaa lämpöpumpun suorituskyvyn huimiin lukemiin pakkaskeleillä. Mitsubishi Electric on kehittänyt Zubadan-malliston ilma-vesilämpöpumppuihin kylmillä keleillä hyödynnettävän väliruiskutuspiirin, jolla kylmäainetta ruiskutetaan tarvittaessa suoraan kompressorin puristukseen. Tätä samaa tekniikkaa hyödynnetään myös CAHV-R450 ilma-vesilämpöpumpussa. Tekniikan ansiosta laitteisto tuottaa jopa 70 °C menovesilämpötilan vielä -20 °C ulkolämpötilassa!

 • Skaalautuva järjestelmä moneen tarpeeseen

  Suurimmissa kohteissa monia CAHV-yksiköitä voidaan kytkeä toimimaan yhtenä isompana kokonaisuutena.

 • Monia mahdollisuuksia ja yksinkertainen asennus

  CAHV-R450 -kiinteistölämpöpumpulla on laaja teho- ja käyttöalue. Käyttökohteiksi sopivat niin asuinkiinteistöt kuin teollisuushallit ja muut toimitilat. Myöskään suuri käyttöveden tarve ei ole laitteelle ongelma korkean menovesilämpötilan ansiosta. Laitteen kompakti koko ja tehdaskokoonpanon laajuus tekee laitteen asennuksesta helpon ja nopean.

 • Toimintatilan valinta

  Laiteen toiminta voidaan optimoida mahdollisimman energiatehokkaaksi tai sitten laite voidaan asetella toimimaan aina korkeimmalla mahdollisella lämmitysteholla. Toimintaa voidaan muutta ulkoisella ohjaussignaalilla näiden kahden tilan välillä. Näin laitteen toiminta voidaan optimoida joka tilanteeseen sopivaksi.

Tuumitko miten edetä? Kiin­teis­tö­läm­pö­pump­pu-bottimme auttaa

Tutustu myös muihin tuotteisiimme

Mitsubishi Electric CAHV-P500 -kiinteistölämpöpumppu

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu CAHV-P500 on ilma-vesituotesarjan tehoihme. Laite on varustettu ainutlaatuisella invertteri-kompressorilla, joka on erityisesti suunniteltu pohjolan olosuhteisiin. Kaksi erillistä kompressoripiiriä tuottaa lämpöä keskeytyksettä koko ajan, jopa sulatusjaksojen aikana.

mitsubishi electric cahv-p500 iso ilmavesilämpöpumppu.
Mitsubishi Electric – Large Hydrobox

Mitsubishi Electric Large Hydrobox – Ilma-vesilämpöpumppu. Mahdollistaa energiaa säästävän lämmitysjärjestelmän helpon ja nopean asennuksen, sekä lämpimän käyttöveden tuottamisen kiinteistöihin.

Mitsubishi Electric Large Hydrobox - ilma-vesilämpöpumppu.
Energiansäästäjä – Nykyisen lämmönlähteen rinnalle, kiinteistöt

Mitsubishi Electric on kehittänyt kustannustehokkaan energiansäästäjän, joka asennetaan olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle niin rivitaloon, kerrostaloon, varastorakennukskeen tai myymälään. Se vähentää vuotuiset lämmitysenergiakulusi jopa puoleen.

mitsubishi electric energiasäästäjä -ilmavesilämpöpumppu, tuotekuva. Kuvassa kolme isoa ilmavesilämpöpumpun ulkoyksikköä seinustalla.
Scanoffice-Energypac

Scanoffice-Energypac on täydellinen, energiatehokas kokonaislämmitysjärjestelmä omakotitaloon, jolla säästät jopa puolet vuosittaisista lämmityskuluistasi.

havainnekuva Scanoffice Energypack ilmavesilämpöpumppu-kokonaislämmitysjärjestelmästä, jossa on talon pohjapiirustus sekä eri laitteistoja eri huoneissa.