Mitsubishi Electric Geodan

Se parempi maalämpöpumppu

Miksi Mitsubishi Electric Geodan -maalämpöpumppu?

Älykkäät ominaisuudet

Mukautuva lämpökaivon kontrollointi, invertteritekniikka, älyverkkovalmius ja muut pitkälle kehitetyt ominaisuudet parantavat Geodanin tehokkuutta ja lisäävät sen käyttömukavuutta.

Yksi markkinoiden hiljaisimmista

Geodanin tuotekehityksessä on panostettu erityisesti laitteen hiljaisuuteen. Hiljaisen käyntiäänensä ansiosta Geodan voidaan sijoittaa esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen ilman, että asumismukavuus kärsii.

Matala malli

Mitsubishi Electric Geodan on korkeudeltaan vain 175 cm ja yksi markkinoiden matalimmista maalämpöpumpuista. Se mahtuu hyvin pieniin kellaritiloihin vanhojen lämmityslaitteiden tilalle.

Mukautuva lämpökaivon kontrollointi ehkäisee jäätymistä

Mukautuvan lämpökaivon kontrolloinnin ansiosta Mitsubishi Electric Geodan on varma valinta kodin vanhan maalämpöpumpun tilalle. Geodan sopeutuu automaattisesti olemassa olevaan lämpökaivoon ja pienentää kompressorin käyntitaajuutta, jos maalämpökaivon lämpötila lähestyy jäätymisrajaa. Voit olla turvallisin mielin ilman pelkoa lämpökaivon jäätymisestä.

Kahden lämmityspiirin mahdollisuus lisää asumismukavuutta

Lämmitysjärjestelmän ohjausmahdollisuuksien laajentamiseksi Geodan-maalämpöjärjestelmä voidaan jakaa kahteen eri tavalla ohjattavaan lämmityspiiriin. Sen ansiosta voit ohjata esimerkiksi eri lämpötilat patteri- ja lattialämmitysverkostoihin.

Kevyt ja kompakti laitteisto on helppo asentaa

Matalan kokonsa lisäksi Geodan on kevyt ja rakenteeltaan modulaarinen, mikä helpottaa sen kuljetusta ja mahdollistaa asennuksen myös ahtaisiin tiloihin.

MelCloud-logo.

Etäohjauksella hallitset järjestelmää mistä tahansa

Geodan voidaan varustaa myös erikseen hankittavalla lisäsovittimella ja Mitsubishi Electric MELCloud -etäohjauksella, jolloin lämmitysjärjestelmän seuranta ja asetuksien muuttaminen onnistuu internetin välityksellä. Palvelu on käytettävissä internet-selaimella sekä mobiililaitteille tarkoitetulla sovelluksella.