Mitsubishi Electric

IDH-D-kiertoilmakoje

Tuumitko miten edetä? Kiin­teis­tö­läm­pö­pump­pu-bottimme auttaa

 • Power Inverter

  Mitsubishi Electricin oma Power Inverter -teknologia ulkoyksiköissä luo uudet standardit energiatehokkuuteen teollisissa sovelluksissa.

  Kylmäprosessin eri vaiheita tarkkaillaan useiden antureiden avulla ja laitteiston lämmityskäyttöön optimoitu ohjausautomatiikka säätää elektronisten paisuntaventtiilien asentoa ja kompressorin kierroslukua kellosepän tarkkuudella. Käyttäjän tehtäväksi jää vain sopivan tavoitelämpötilan valinta lämmitettäviin tai jäähdytettäviin tiloihin, automatiikka hoitaa lopun!

  • Lämmityskäyttöön optimoitu ohjauslogiikka ja anturointi
  • Automaattinen uudelleenkäynnistys sähkökatkoksen jälkeen
  • Paljon huoltoa helpottavia toimintoja suoraan kaukosäätimessä.
 • Säästä lämmityskuluissa

  Energiatehokkaalla lämpöpumpulla kiinteistön lämmityskulut pienenevät merkittävästi. IDH-D-kiertoilmakoje sopii erinomaisesti esimerkiksi teollisuushallien ja varastotilojen lämmittämiseen.

  • Asennetaan ylös kattoon
  • Puhaltaa suoraan alas
  • Tasaa lämpökerrostumat

  Tasaamalla lämpökerrostumat suuressa tilassa saavutetaan merkittäviä säästöjä. Jo pelkällä puhallintoiminnolla IDH-D-kiertoilmakoje voi säästää jopa 15 % lämmityskuluissa. Lämpöpumpputoiminnolla myös itse lämpö tuotetaan energiatehokkaasti lämpöpumpputekniikalla ja säästöjen määrä kasvaa ennenäkemättömiin lukemiin!

Tekniset tiedot

IDH125-D

Viilennysteho: 5,5 – 14,0 kW
Lämmitysteho: 5,0 – 16,0 kW
Äänitaso: 45/41 dB(A)
Paino: 42 kg

Isoimmilla ulkoyksiköillä voidaan käyttää kahta IDH125-D-kiertoilmakojetta, jotta lämmitys- ja jäähdytysenergia saadaan jakautumaan tehokkaasti tilan eri osiin.

IDH200-D

Viilennysteho: 9,0 – 22,4 kW
Lämmitysteho: 12,5 – 25,0 kW
Äänitaso: 45/41 dB(A)
Paino: 45 kg

IDH250-D

Viilennysteho: 11,2 – 27,0 kW
Lämmitysteho: 12,5 – 31,0 kW
Äänitaso: 47/43 dB(A)
Paino: 65 kg

Havaintokuva Mitsubishi Electric IDH125-D -kiertoilmakojeista ja niiden käytöstä, -1 ulkoyksikkö + 1 sisäyksikkö sekä -1 ulkoyksikkö ja 2 sisäyksikköä.

Muita tuotteitamme

Suosittu
Mitsubishi Electric WDH -kiertoilmakoje

Lämpöpumppu teollisuushallien, varastotilojen ja muiden suurten tilojen lämmittämiseen. Lämpöpumppu WDH-kiertoilmakojeilla sopii myös erinomaisesti myös suurten tilojen viilennykseen.

Mitsubishi electric WHD-kiertoilmakoje.
Mitsubishi Electric PLA-M kattokasettimallit

Alas laskettuun kattoon asennettavat neljältä sivulta puhaltavat PLA-M-sarjan ilmalämpöpumput ja ilmanjäähdyttimet kovaan käyttöön. Soveltuu esimerkiksi suurten liike- ja toimistotilojen jäähdyttämiseen ja lämmittämiseen.

mitsubishi electric pla-m valkoinen kattokasetti, tuotekuva.
Mitsubishi Electric PCA-M-sarjan kattomallit

Tehokasta lämmitystä ja jäähdytystä suuriin tiloihin. Katon alapintaan asennettavat, yhdeltä sivulta puhaltavat PCA-M-sarjan ilmalämpöpumput ja ilmanjäähdyttimet.

mitsubishi electric pca-m valkoinen kattokasetti-ilmalämpöpumppu.
Mitsubishi Electric PCA-M71HA2 -ilmanjäähdytin, suurkeittiömalli

Mitsubishi Electric PCA-M71HA2 on kattoon asennettava suurkeittiömalli, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Jäähdyttimen nimellinen jäähdytysteho on 7,1 kW.

mitsubishi electric PCA-M71HA2 -ilmanjäähdytin, valkoinen kattomalli suurkeittiöön.
Mitsubishi Electric PEAD-M kiinteistöilmalämpöpumput

Mitsubishi Electric PEAD-M-sarjan laitteet soveltuvat erinomaisesti suurten tilojen lämmittimiksi ja jäähdyttimiksi. Käyttökohteita ovat esimerkiksi teollisuushallit, varastotilat, autohallit ym. muut suuret yhtenäiset tilat.

Mitsubishi Electric PEAD-M -kiinteistöilmalämpöpumppu, valkoinen kotelomalli.
Mitsubishi Electric PKA-M -ilmalämpöpumppu

Huippuluokan energiatehokkuus ja korkea hyötysuhde lämmitys- ja jäähdytyskäytössä! Tehokas seinämallinen ilmalämpöpumppu suuriin tiloihin, kuten toimistoihin ja myymälöihin.

mitsubishi electric pka-m ilmanjäähdytin kuvattu edestä.