Mitsubishi Electric RW Hyper Heating

Huipputehokas ilmalämpöpumppu Pohjolan vaativiin oloihin

Miksi Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu?

Todistetusti energiatehokas

Pohjoismaissa todella kylmissä olosuhteissa tehdyt testit osoittivat, että uuden ajan Hyper Heating -teknologialla varustetut RW-sarjan ilmalämpöpumput lämmittävät energiatehokkaasti jopa -35 asteessa.

säihkyvää lamppua kuvaava ikoni

Erinomainen käytettävyys

RW-ilmalämpöpumpussa on uusi käyttötilan valitsin, jolla voit säätää sisäyksikön puhallustehoa ja muokata laitteiston juuri kulloiseenkin tarpeeseesi sopivaksi. Käyttömukavuus paranee, ja myös rahaa säästyy.

Puhtaana pysyvä sisäyksikkö

Mitsubishi Electric on kehittänyt RW-ilmalämpöpumpun sisäyksikköön erityisen Dual Barrier -pinnoitteen, joka hylkii likaa. Puhdas sisäyksikkö tuottaa lämpöä erinomaisella hyötysuhteella.

Tuumitko miten edetä? Lämpöpumppu-bottimme auttaa!

Käyttötilan valitsimella helposti sopiva puhallusteho

RW-ilmalämpöpumpussa on Mitsubishi Electricin kehittämä uusi käyttötilan valitsin, jonka avulla voit valita sinulle kulloinkin parhaiten sopivan toiminnon tilan tai käyttötarpeen mukaan.

Suuressa tilassa voit valita sisäyksikön puhaltamaan ilmaa kauemmas ja lämmittämään koko tilan miellyttäväksi.

Lämmitettävän tilan lämmöntarve voi olla sen verran pieni, että maksimaalista lämmitystehoa ei tarvita. Tällöin voit käyttää asetusta ”taloudellinen”, jolloin laitteisto pyrkii säilyttämään mahdollisimman hyvän hyötysuhteen erittäin suuren lämmitystehon sijaan.

Silloin kun haluat nauttia hiljaisuudesta, voit pienentää sisäyksikön puhallustehoja. “Hiljainen”-asetus sopii erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi yöllä, jolloin lämmitystä tarvitaan vähemmän.

Dual Barrier -pinnoite.

Dual Barrier pitää pölyn ja lian loitolla ja laitteen tehokkaana

RW-ilmalämpöpumpussa on patentoitu Dual Barrier -kaksoissuojapinnoite, joka ehkäisee lian ja pölyn kertymistä sisäyksikköön. Kun sisäyksikkö pysyy puhtaana, lämmitettävä tai jäähdytettävä ilma kulkee sen läpi helposti ja ilmamäärä pysyy oikeanlaisena.

Sisätilat saadaan lämpiämään alhaisemmalla lämmönsiirtokennon lämpötilalla, minkä ansiosta laitteisto säilyttää erinomaisen hyötysuhteensa.

Ilmanohjaimet likaa hylkivää Dual Barrier -materiaalia

Myös ilmanohjaimet voivat likaantua vuosien saatossa. Mitsubishi Electric kehitti ilmanohjaimia varten erityisen Dual Barrier-materiaalin. Likaa hylkivä aines ei siis ole ilmanohjaimissa ainoastaan pinnoitteena, vaan yhdistettynä osaksi valmistemateriaalia.

Muita ilmalämpöpumppujamme

Uutuus
Mitsubishi Electric AY -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric AY-mallisarjan pyöreät kulmat ja mattapinta eivät vaadi huomiota itselleen huoneen muusta sisustuksesta. Siitä huolimatta huoliteltu sisäyksikkö sopii kodin seinälle kuin elegantti taideteos.

Valkoinen Mitsubishi Electric AY -ilmalämpöpumppu
Suosittu
Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu on luotu meidän olosuhteisiimme ja meitä varten. Tämä kaikki nykypäivän hienoudet sisältävä laite ei pakkasia pelkää!

Mitsubishi Electric MSZ-RW -ilmalämpöpumppu.
Suosittu
Mitsubishi Electric LN Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Suomen ostetuin ilmalämpöpumppu, tyylikäs Mitsubishi Electric LN Hyper Heating on täynnä ominaisuuksia, jotka nostavat asumisen tason Premium-luokkaan. Neljä tyylikästä värivaihtoehtoa!

Mitsubishi Electric MSZ-LN ilmalämpöpumppu, musta sisäyksikkö, maahantuoja Scanoffice Oy.