Mobair 4100

Lämmönsiirtopuhallin
 • Asennus

  Mobair 4100 -lämmönsiirtopuhallin asennetaan yleensä oven yläpuolelle. Väliseinään tehdään aukko koneistolle. Teleskooppiläpivientikanava säädetään 10 mm lyhyemmäksi kuin väliseinä. Kanavan ja väliseinän väli tiivistetään.

  Puhallussuunta valitaan käyttötarkoituksen mukaan joko huoneeseen päin tai huoneesta poispäin. Säleiköt kiinnitetään aukkoihin virtaussuunta ylöspäin. Puhallinkoneisto mahtuu normaalin väliseinän sisään, joten näkyvissä on vain sirot säleiköt.

  Laitteisto toimii 12 V DC-moottoreilla. Toimitukseen kuuluva muuntaja liitetään pistorasiaan ja siitä lähtevä liitosjohto viedään joko seinärakenteen sisällä tai pinnassa laitteen sisällä olevaan liittimeen. Kun liitosjohto on kytketty laitteessa olevaan pikaliittimeen ja säleiköt ovat paikoillaan, on laite käyttövalmis.

  Kolme huippuhiljaista puhallinta siirtää lämmön tai viileyden kuiskaavan hiljaisesti ja huomaamattomasti.

 • Käyttö

  Laitetta käytetään lämmitys- ja jäähdytystilanteissa tasaamaan huonetilojen välisiä lämpötilaeroja. Tehontarve on vain 4 W, joten laite voi olla jatkuvasti toiminnassa.

  Huomio! Ellei väliovea pidetä auki tai raollaan, tulee oveen tai väliseinään asentaa siirtoilmasäleikkö.

  Mobair 4100 -lämmönsiirtopuhallin on tyylikkään huomaamaton. Asennetaan yleensä oven yläpuolelle.

 • Tekniset tiedot
  • Ilmavirta 72 m3/h
  • Sähkö 4 W, 8.5 V DC pistokemuuntaja, 1,3 m virtajohto (7,5m jatkojohto)
  • Äänitaso 25 dBA
  • Valmistusmaa Suomi
  • Lisävarusteena voidaan toimittaa siirtoilmasäleikkö 600 x 260 mm, malli Mobair 4101.
  • Laitteella on viiden vuoden takuu

  Mobair-tuotteiden asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä ostopäätökseensä laitteiden helpon asennuksen, toimivuuden ja erinomaisen energiatehokkuuden vuoksi.

Lisää tuotteita

Suosittu
Mobair 2030S -korvausilmalaite kiertoilma­lämmityksellä

Mobair 2030S -korvausilmalaite sopii erityisesti omakoti-, rivi- ja kerrostaloasuntoihin. Alhainen energiankulutus. Kotimainen Avainlippu-tuote.

Mobair 2030s korvausilmaventtiili kuvattuna edestä.
Suosittu
Mobair 2015 -korvausilmalaite kiertoilma- ja vastuslämmityksellä

Mobair 2015 -korvausilmalaite soveltuu hyvin vanhoihin rakennuksiin, joissa on painovoimainen ilmanvaihto tai koneellinen poistoilmanvaihto. Se on kiertoilmalla ja vastuksella lämmittävä korvausilmalaite. Kotimainen Avainlippu-tuote.

Mobair 2015 korvausilmalaite kuvattuna edestä.
Suosittu
Mobair 4100 -lämmönsiirtopuhallin

Mobair 4100 on ainutlaatuinen ja lähes huomaamaton lämmönsiirtopuhallin, joka siirtää lämmintä tai viileää ilmaa kätevästi huoneesta toiseen.

Mobair 4100 lämmönsiirtopuhallin kuvattuna edestä.
Mobair 2010 –korvausilmalaite lämmitysvastuksella

Mobair 2010 -korvausilmalaite sopii erityisesti omakoti-, kerros ja rivitaloihin. Se suodattaa ja lämmittää huoneeseen laitteen läpi ulkoa tulevan korvausilman. Kotimainen Avainlippu-tuote.

Mobair 2010 korvausilmalaite kuvattuna edestä.
Mobair 2080 -tuloilmalaite ja sisäilmansuodatin

Mobair 2080 -tuloilmalaite ja sisäilmansuodatin soveltuu myös suuriin tiloihin, kuten toimistoihin, liiketiloihin, päiväkoteihin sekä kouluihin. Kotimainen Avainlippu-tuote.

Mobair 2080 tuloilmalaite kuvattuna edestä.