Aurinkopaneelit sähköverkkoon kuuluvalla mökillä

Monet viettävät kesäisin paljon aikaa mökillä, joten sähkönkulutus koskee kodin lisäksi myös vapaa-ajan asuntoa. Aurinkopaneelit voidaan asentaa kesämökille, jolloin sähkönkulutuksen säästöjä ja omavaraisuutta voi saavuttaa sielläkin. Mitä kauempana taajama-alueista kesämökki sijaitsee, sitä kannattavampaa sinne on ottaa aurinkopaneelit, koska syrjäiseen sijaintiin on yleensä kalliimpaa siirtää sähköä. Aurinkopaneelit ovat kannattava sijoitus, koska säästät jopa tuhansia euroja.

Scanoffice Solarin aurinkopaneelit sopivat sähköverkkoon kytketylle mökille

Scanoffice Solarin jälleenmyyjä myy aurinkopaneeleja kesämökeille, jotka on kytketty sähköverkkoon. Aurinkopaneeleja voidaan laittaa mökin katolle niin paljon kuin sinne mahtuu ja tarvittaessa hyödyntää maatelinettä, jotta paneeleja voidaan asentaa enemmän. Paneelien määrän voi myös halutessaan suhteuttaa omaan sähkönkulutukseen.

Mökkien katoille asennetaan samanlaisia aurinkopaneeleja kuin omakotitalojenkin katoille. Scanoffice Solarin aurinkopaneelit sopivat kaikkiin kiinteistöihin ja kaikille katoille, myös tasakatoille. Kun aurinkopaneelit on suunnattu idän ja lännen välille, aurinkopaneelien asennuskulma ei ole nykytiedon varassa tärkeintä, vaan paneelien määrä on ratkaisevampi oikeanlaisen hyödyn saavuttamiseksi.

Akustosta hyötyä myös kesämökillä

Scanoffice Solar myy myös akustoja aurinkoenergian varastointiin. Niiden avulla voi varastoida sähköä ja esimerkiksi siirtää päivänhuippua pimeän ajan kulutukseen tai varautua sähkökatkoksiin.

Kesämökit ovat talvella pitkiä aikoja käyttämättöminä. Jos aurinkopaneelijärjestelmään kuuluu akusto, kannattaa huolehtia siitä, että talvella akusto on kytketty tilaan, jossa se ei vaurioidu käyttämättömänä.

Kattavan aurinkosähköjärjestelmän saa asennettuna 7 000–14 000 eurolla ilman akustoa. Akustojen hinnat vaihtelevat kapasiteetin mukaan. Riittävän kokoisella akustolla järjestelmän kokonaiskustannus onkin noin 20 000 euroa.

Nyt on aika hankkia aurinkopaneelit tulevalle mökkikaudelle

Aurinkopaneelien saatavuus on hyvä tällä hetkellä. Tilanne elää kuitenkin jälleenmyyjien tilanteen mukaisesti, joten nyt on oikea aika toimia, mikäli haluat ensi kesäksi kesämökin katolle aurinkopaneelit. Aurinkopaneelit alkavat tuottaa sähköä heti, kun ne otetaan käyttöön. Mitä aikaisemmin hankit paneelit, sitä enemmän säästät.

Tutustu aurinkopaneeleihimme

Uutuus
HT-S – täysin mustat aurinkopaneelit

HT-S:n täysin mustat aurinkopaneelit sopivat kaikkiin ympäristöihin. Yhtenäisen musta pinta on ajattoman tyylikäs.

Täysin musta kaksoislasipaneelillinen ht-s -aurinkopaneeli tuottaa sähköä paneelin molemmalta puolelta.
Uutuus
Hyundai HiE -aurinkopaneelit

Hyundai HiE -aurinkopaneeli – Täysin musta uutuus nyt Scanoffice Solarilta!

Hyundai HiE -aurinkopaneeli, tuotekuva.
Uutuus
HT-S – tehokas kaksipuolinen aurinkopaneeli

Suuren tehon kaksipuolinen aurinkopaneeli ylivoimaisella kaksoislasirakenteella.

Tehokas HT-S -aurinkopaneeli kuvattuna edestä. Mukana myös HT-s yrityksen logo