Autotallin lämmityskulut ja ilmanvaihto kuriin

Erityisesti vanhemman autotallin lämmityksen ollessa tyyppiä ”sähköpatteri seinässä”, on lämmityskustannuksia helppo leikata asennuttamalla lisäksi energiatehokas ja lämmön edullisesti tuottava sekä jakava ilmalämpöpumppu.

Huomio myös ilmanvaihto

Jääkö autotalliin avoimia venttiilejä, joista edullisesti tuotettu energia katoaa harakoille? Entä säilyvätkö tilassa säilytettävät varusteet raikkaina, eli onko tilan ilmanvaihto ylipäätään riittävä? Autotallitilaa käytetään myös harrasteisiin, jolloin ilmanvaihdon ajoittainen tehostus on tarpeen.

Voit säästää vielä enemmän

Asentamalla talliin Suomen ilmasto-olosuhteissa kestäväksi ja toimintavarmaksi todetun Mitsubishi Electric Lossnay VL-100U5-E -mini-ilmanvaihtolaitteen.

Lossnay on edullinen hankkia ja erityisen edullinen käyttää. Laite on varustettu lämmön talteenotolla, joten et enää tuuleta harakoille. Laite lämmittää tuloilmaa vain poistoilmasta siirtämällään lämmöllä hyötysuhteen ollen parhaimmillaan jopa 80 %. Lossnayn myötä voidaan autotallin epätiiveyskohdat, sekä muut passiiviset ulkoilmaritilät sulkea ja tiivistää. Näin tilan ulkovaipan lämmöneristyskyky paranee ja ilmanvaihto toteutetaan hallitusti sekä energiatehokkaasti lämmön talteenotolla varustetun Lossnay-mini-ilmanvaihtolaitteen kautta.

Lossnay kytketään sähköverkkoon pistotulpalla, joka mahdollistaa vaivattoman kellokytkinohjauksen tilan käyttötarkoituksen mukaan, autoallin ilmanvaihtoahan ei useinkaan ole tarkoituksenmukaista käyttää kuten asuinhuoneistossa. Esimerkiksi vain varastona käytettävään tilaan ajoittainen tuuletus riittää, kun taasen aktiivisesti lumisten autojen kuormittama autotalli vaatii tehokkaamman ilmanvaihdon.

Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteen voitte tilata lämpöpumppumyyjältänne olemassa olevan ilmalämpöpumpun rinnalle tai pyytää tarjousta ilmalämpöpumppuhankinnan yhteyteen.

Alla olevista linkeistä löydätte lähimmän jälleenmyyjänne, sekä voitte tutustua tarkemmin Lossnayn toimintaan.

Tutustu muihin ilmanvaihtolaitteisiimme

Suosittu
Mitsubishi Electric Lossnay VL-100 -mini-ilmanvaihtolaite

Mitsubishi Electric Lossnay VL-100 -mini-ilmanvaihtolaite on lämmön talteenotolla varustettu huonekohtainen ilmanvaihtolaite. Se onkin oiva valinta esimerkiksi olohuoneen tai muun isomman tilan ilmanvaihtoon.

mitsubishi electric lossnay vl-100 mini-ilmanvaihtolaite.
Suosittu
Mitsubishi Electric Lossnay VL-50 -mini-ilmanvaihtolaite

Mitsubishi Electric Lossnay VL-50 -mini-ilmanvaihtolaite on lämmön talteenotolla varustettu huonekohtainen ilmanvaihtolaite, joka on tarkoitettu asennettavaksi makuuhuoneisiin tai muihin pienempiin huonetiloihin.

mitsubishi electric lossnay vl-50 mini-ilmanvaihtolaite.
Suosittu
Mobair 2030S -korvausilmalaite kiertoilma­lämmityksellä

Mobair 2030S -korvausilmalaite sopii erityisesti omakoti-, rivi- ja kerrostaloasuntoihin. Alhainen energiankulutus. Kotimainen Avainlippu-tuote.

Mobair 2030s korvausilmaventtiili kuvattuna edestä.
Suosittu
Mobair 2015 -korvausilmalaite kiertoilma- ja vastuslämmityksellä

Mobair 2015 -korvausilmalaite soveltuu hyvin vanhoihin rakennuksiin, joissa on painovoimainen ilmanvaihto tai koneellinen poistoilmanvaihto. Se on kiertoilmalla ja vastuksella lämmittävä korvausilmalaite. Kotimainen Avainlippu-tuote.

Mobair 2015 korvausilmalaite kuvattuna edestä.
Suosittu
Mobair 4100 -lämmönsiirtopuhallin

Mobair 4100 on ainutlaatuinen ja lähes huomaamaton lämmönsiirtopuhallin, joka siirtää lämmintä tai viileää ilmaa kätevästi huoneesta toiseen.

Mobair 4100 lämmönsiirtopuhallin kuvattuna edestä.
Mobair 2010 –korvausilmalaite lämmitysvastuksella

Mobair 2010 -korvausilmalaite sopii erityisesti omakoti-, kerros ja rivitaloihin. Se suodattaa ja lämmittää huoneeseen laitteen läpi ulkoa tulevan korvausilman. Kotimainen Avainlippu-tuote.

Mobair 2010 korvausilmalaite kuvattuna edestä.