Mitsubishi Electric Lossnay VL-100 -mini-ilmanvaihtolaite vaaleassa isojen ikkunoiden välissä olohuoneen seinällä.

Mitsubishi Electric Lossnay

Energiatehokkaat huonekohtaiset ilmanvaihtolaitteet

Painovoimainen ilmanvaihto on usein puutteellista

Vanhassa talossa on usein huono ilmanvaihto. Sen tunnistaa esimerkiksi ikkunoiden sisäpuolelle kondensoituvasta kosteudesta. Tiiviissä, huonosti tuulettuvassa rakennuksessa myös kosteus, hajut ja ilman epäpuhtaudet aiheuttavat epäviihtyvyyttä ja pahimmillaan terveysriskin esimerkiksi radonkaasun myötä.

Lossnay lisää ilmanvaihtoa turvallisesti

Mitsubishi Electric Lossnay -mini-ilmanvaihtolaitteet ovat lämmön talteenotolla varustettuja huonekohtaisia ilmanvaihtolaitteita, jotka tuovat sisään raikasta ja suodatettua ilmaa ja vievät jäteilmaa huoneesta ulos.

Huonekohtainen ilmanvaihtolaite Lossnay ei muuta tilan painesuhdetta eikä häiritse muun ilmanvaihdon toimintaa, joten se on turvallinen myös rakennukselle. Lisäksi laitteen lämmön talteenottokenno palauttaa parhaimmillaan jopa 85 % poistoilman lämpöenergiasta takaisin huoneeseen.

Voit aina myös kysyä Il­man­vaih­to­bo­til­tam­me

Tutustu asiakaskokemuksiin

Mitsubishi Electric Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteetIlmanvaihtolaitteetMobair-korvausilmalaitteet

Ilmanvaihtolaitteet, Triplan rakennustyömaa, Helsinki

Kotimaisilla Mobair-korvausilmalaitteilla ja Mitsubishi Electricin Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteilla saatiin tehokas ilmanvaihto rakenteilla olleen kauppakeskus Triplan työmaakoppeihin.
Referenssiin
Mitsubishi Electric Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteetIlmanvaihtolaitteetMobair-korvausilmalaitteet
Ilmanvaihtolaitteet, kesämökki, Jänijärvi.

Ilmanvaihtolaitteet, kesämökki, Jänijärvi

Kesämökissä päästiin eroon tunkkaisesta hajusta, kun sinne asennettiin kotimainen Mobair 2015 -korvausilmalaite ja Mitsubishi Electric Lossnay -mini-ilmanvaihtolaitteet.
Referenssiin

Yksinkertainen asennus

Asennus on hyvin yksinkertainen, vain 1–2 läpivientiä seinään. Usein Lossnay (VL-50) voidaan asentaa tilassa olevan korvausilmaventtiilin läpivientiä hyödyntäen. Lossnay on varustettu pistotulpalla (ei VL-50SR2-E), joten erillistä sähkökytkentää ei tarvita. Selvää säästöä jo asennusvaiheessa!

Tutustu Lossnay-tuotteisiin

Suosittu
Mitsubishi Electric Lossnay VL-100 -mini-ilmanvaihtolaite

Mitsubishi Electric Lossnay VL-100 -mini-ilmanvaihtolaite on lämmön talteenotolla varustettu huonekohtainen ilmanvaihtolaite. Se onkin oiva valinta esimerkiksi olohuoneen tai muun isomman tilan ilmanvaihtoon.

mitsubishi electric lossnay vl-100 mini-ilmanvaihtolaite.
Suosittu
Mitsubishi Electric Lossnay VL-50 -mini-ilmanvaihtolaite

Mitsubishi Electric Lossnay VL-50 -mini-ilmanvaihtolaite on lämmön talteenotolla varustettu huonekohtainen ilmanvaihtolaite, joka on tarkoitettu asennettavaksi makuuhuoneisiin tai muihin pienempiin huonetiloihin.

mitsubishi electric lossnay vl-50 mini-ilmanvaihtolaite.