Hankintaturvaliike-ketju muuttui Scanoffice Lämpöpumppu-Pro -ketjuksi

Scanoffice Lämpöpumppu-Proi ketjun logo

 

Alkuvuodesta 2024 lämpöpumppumarkkinoilla koettiin uusi vaihe, kun Scanofficen Hankintaturvaliike-ketju uudistui Scanoffice Lämpöpumppu-Pro -ketjuksi. Tällä nimenmuutoksella haluttiin tuoda paremmin esille Scanofficen aidosti paikalliset ja asiantuntevat lämpöpumppualan ammattilaiset. Nimenmuutos tuo myös esiin ketjun jälleenmyyjien vahvan panostuksen luotettavuuteen ja tinkimättömään laatuun.

Paikallista asiantuntemusta ja laadukasta palvelua

Scanoffice Lämpöpumppu-Pro -ketju painottaa vahvasti paikallista asiantuntemusta ja asiakaslähtöistä palvelua. Ketjun liikkeitä toimii valtakunnallisesti yli 60 kappaletta eri puolilla Suomea. Lyhyet etäisyydet tuovat tehokkuutta ja mahdollisissa jälkimarkkinointiasioissa palvelu on nopeaa ja kustannustehokasta.

Paikallisuus edellyttää myös hyvää laatua. Yli puolet uusista toimituksistamme tapahtuu vanhojen tyytyväisten asiakkaiden suositusten perusteella. Jälleenmyyjille asiakastyytyväisyys on ensiarvoisen tärkeää.

Kestävä kehitys ja asiakastyytyväisyys etusijalla

Scanoffice Lämpöpumppu-Pro -ketju on sitoutunut kestävään kehitykseen, tarjoten energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä lämpöpumppuratkaisuja. Ketjun edustamat Mitsubishi Electric -lämpöpumput huokuvat korkeaa laatua ja energiatehokkuutta, jotka ovat avainasemassa sekä tehokkaissa lämmitysjärjestelmissä, että asiakastyytyväisyyden takaamisessa. Ilmalämpöpumput kestävät ja tuottavat edullista lämpöä hyvinkin 15 vuotta.

Luotettava maahantuoja

Scanoffice Oy on ollut Mitsubishi Electric -lämpöpumppujen virallinen maahantuoja Suomessa jo 20 vuoden ajan. Scanofficen rooli ei rajoitu vain tuotteiden toimittamiseen, vaan me keskitymme myös jälleenmyyjien koulutukseen ja tekniseen tukeen – varmistaen, että jälleenmyyjät saavat parasta mahdollista palvelua ja tuotetukea. Tämä lähestymistapa on johtanut siihen, että Scanoffice on toimittanut satojatuhansia lämpöpumppuja Suomen markkinoille.

Scanoffice myös huolehtii jälleenmyyjiensä tarpeista laajan varaosavarastonsa kautta, josta voidaan toimittaa tarvittavat osat nopeasti ja tehokkaasti.