Lämpöpumpuilla optimaalisimmat energiaratkaisut

Kiinteistöjen talotekniikkajärjestelmissä energiatehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden avaintekijöinä ovat oikeat lämpöpumput optimaalisin laitevalinnoin.

Scanoffice Oy:n kiinteistölämmitysjärjestelmistä vastaava myyntipäällikkö Pertti Ojalehto tuntee eri pumppuratkaisujen optimaalisimmat ratkaisuvaihtoehdot. Maahantuojana Scanoffice Groupilla on laajasti vaihtoehtoja ilmalämpö-, ilmavesilämpö- ja maalämpöpumpuista.

Suunnittelijan pöydällä tehdään kiinteistön merkityksellisemmät energiaratkaisut.

– Keskeisimmät asiat taloteknisessä suunnittelussa ovat toimivat, energiatehokkaat ja käyttötarkoitustaan palvelevat ratkaisut vaadituin käyttömukavuuksin. Talotekniikka on laaja kokonaisuus, jossa eri järjestelmät ja osa-alueet optimoidusti toimivat yhtenä kokonaisuutena vaatimusten mukaisesti, Ojalehto painottaa.

Laitevalinnat ja yhteensopivuustarkastelu on osa kokonaisvaltaista, kohdekohtaista tarkastelua. Kiinteistöjen yksilöityihin tarpeisiin oikein valitut ja mitoitetut lämpöpumput varmistavat ja mahdollistavat ympäristöystävälliset, kustannustehokkaat ja toimivat kokonaisratkaisut pitkälle tulevaisuuteen. Scanoffice maahantuojana auttaa suunnittelijoita, urakoitsijoita, asiantuntijoita ja eri osa-alueiden toimijoita erilaisten lämpöpumppuratkaisujen parissa.

Scanofficen myyntipäällikkö Pertti Ojalehto esittelee vieressä olevaa kiinteistölämpöpumppua

Kuvassa kiinteistölämmitysjärjestelmistä vastaava myyntipäällikkö Pertti Ojalehto

Oikeat laitavalinnat ja optimaaliset säädöt

Laite- ja ratkaisuvaihtojen valinnoissa kokonaisuuden tarkastelu ja järjestelmien yhteensopivuus on erittäin tärkeää. Laitteiden oikea mitoittaminen ja valinta ovat olennainen osa onnistunutta talotekniikkajärjestelmää vaikkapa kiinteistön saneerausratkaisuissa.

– Suurimmat onnistumiset ja epäonnistumiset lämpöpumppuratkaisujen ja -laitteiden valinnassa tehdään monesti suunnittelu- ja mitoitusvaiheessa tai kokonaisjärjestelmiä tarkasteltaessa. Me tuemme aina eri osa-alueiden toimijoita lämpöpumppuhankkeissa, Ojalehto kertoo.

Lämpöpumpuilla säästöjä

Oikeat ratkaisuvaihtoehdot ja laitevalinnat ovat osa kiinteistöjen kokonaisvaltaista suunnittelua ja tulevaisuuden tarkastelua asiaan kuuluvine energia- ja kustannussäästöineen. Parhaimmillaan kiinteistöjen saneerausratkaisuissa oikea ja oikein mitoitettu lämpöpumppu mahdollistaa lyhyen, jopa muutamassa vuodessa itsensä takaisin maksavan investoinnin.

– Maahantuojana me varmistamme käytettävyyden niin uusien kuin jo asennettujen ja olemassa olevien lämpöpumppujen osalta. Huomioimme tuoreimmat EU-säädökset, ympäristötavoitteet ja määräykset, Ojalehto tähdentää.

Kiin­teis­tö­läm­pö­pump­pu-bottimme auttaa tuotteiden valinnassa

Tutustu asiakastarinoihimme

Ilma-vesilämpöpumput kiinteistöihin
Rivitalo asunto lumisessa maisemassa.

Ilmavesilämpöpumput, rivitalo, Mynämäki

Mynämäkeläisessä rivitaloyhtiössä luovuttiin öljylämmityksestä ja vaihdettiin ilma-vesilämpöpumppuun. Muutos on tuonut säästöjä lämmityskustannuksissa.
Referenssiin
Suurten tilojen ilma-ilmalämpöpumput
SIpoon kunnantalo ulkoapäin kuvattuna.

Tuloilmalämpöpumput, Sipoon kunnantalo Kuntala, Sipoo

Osana Sipoon kunnan energiatoimenpiteitä Sipoon kunnantaloon asennettiin Mitsubishi Electric PAC-IF013B-E-tuloilmalämpöpumppu.
Referenssiin
Ilma-vesilämpöpumput kiinteistöihin
Sipoon pääkirjasto.

Ilmavesilämpöpumput, Sipoon pääkirjasto, Sipoo

Sipoon kunnan energiatoimenpiteiden nimissä Sipoon pääkirjastoon asennettiin Mitsubishi Electric CAHV-P500 ilma-vesilämpöpumppu, tuomaan säästöjä sähkönkulutuksessa.
Referenssiin
Ilma-vesilämpöpumput kiinteistöihin
Boxbyn koulu kuvattuna ulkoapäin.

Ilma-vesilämpöpumput, Boxbyn koulu, Sipoo

Sipoon kunnan energiatoimenpiteisiin liittyen Boxbyn kouluun asennettiin kaksi Mitsubishi Electric CAHV-P500 ilma-vesilämpöpumppua.
Referenssiin
Ilma-vesilämpöpumput kiinteistöihin
Nikkilän sydämmen päiväkoti ulkoapäin kuvattuna.

Ilmavesilämpöpumput, Nikkilän sydämen päiväkoti, Sipoo

Osana Sipoon kunnan energiatoimenpiteitä Nikkilän sydämen päiväkotiin asennettiin neljä Mitsubishi Electric Large Hydrobox ilma-vesilämpöpumppua tuomaan säästöjä kunnan energiankulutuksessa.
Referenssiin
Ilma-vesilämpöpumput kiinteistöihin
Söderkullan kartano kuvattuna ulkoapäin.

Ilmavesilämpöpumput, Söderkullan kartano, Sipoo

Sipoossa sijaitsevaan Söderkullan kartanoon asennettiin ilmavesilämpöpumppu osana Sipoon kunnan energiatoimenpiteitä.
Referenssiin