Sijoita tänään, hyödyt huomenna – Ilma-vesilämpöpumpun asennus tuo säästöjä

Monet uskovat, että talvella ei ole hyvä asentaa ilma-vesilämpöpumppua. Todellisuudessa talvi voi olla jopa paras aika hankintaan. Kesäsesongin ulkopuolella asentamisessa on omat hyötynsä ja säästöjä pääsee kerryttämään heti asennuksen valmistuttua. Kannattaa siis toimia nyt!

Vaikka aina onkin oikea aika hankkia ja asentaa ilmavesilämpöpumppu – nyt on erityisen hyvä aika siihen. Moni saattaa ajatella, että ilmavesilämpöpumppua ei voitaisi asentaa talvella, joten siksi useimmat aktivoituvat asiassa vasta lumien sulaessa. Ilma-vesilämpöpumppu voidaan kuitenkin asentaa myös talvella, ihan siinä missä kesälläkin. Kaikista kovimmat pakkasjaksotkin näyttäisivät olevan ohi ainakin Etelä-Suomessa, joten ulkotöitäkin voidaan tehdä ongelmitta.

Asennusaikojen ruuhka alkaa pian

Useimmat ihmiset aloittavat energiaremonttinsa lumettomana aikana, joten ilmavesilämpöpumppujen kysyntä kasvaa runsaasti keväällä. Lämpöpumppuasentajien kalenterit alkavat täyttyä myös jäähdytyslaitteiden asennuksista heti kelien lämmetessä.

Sesonkiaikana asennusaikoja ei ole saatavilla nopealla tahdilla ja voi olla, että joudut odottamaan vapaata aikaa pitkään. Siksi nyt olisikin hyvä aika varata asennusaika ennen kuin suurin ruuhkakausi alkaa. Nyt asennusaikoja on hyvin saatavilla ja asennus voidaan suorittaa hyvin nopeasti tilauksen jälkeen.

Rauhallisena aikana saat todennäköisemmin myös hyvän tarjouksen ilmavesilämpöpumpustasi ja sen asennuksesta. Hinnat nousevat taas, kun kysyntä kasvaa. Lämmityskauden aikana asennettu järjestelmä alkaa tuottamaan myös säästöjä lämmityskustannuksiin heti, etkä joudu odottamaan hyötyjen saamista pitkään.

Ilmavesilämpöpumppujen saatavuus on nyt hyvä

Laitteiden saatavuus on tällä hetkellä hyvä, mikä on loistava uutinen kaikille ilmavesilämpöpumppua harkitseville. Sesongin alkaessa saattaa esiintyä tilanteita, jossa kohteeseen suunniteltu laite ei ole saatavilla heti.

Ajoissa liikkeellä olemalla voit varmistaa, että saat juuri sen laitteen, joka parhaiten vastaa tarpeitasi. Samalla vältät tarpeettomat odotusajat ja varmistat, että lämmitysjärjestelmäsi päivitys sujuu mahdollisimman kivuttomasti.

Puhdas järkivalinta

Valikoimassamme on kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset ilmavesilämpöpumput yhdeltä maailman johtavista lämpöpumppuvalmistajista, Mitsubishi Electriciltä. Uudet energiapihit Mitsubishi Electric -ilmavesilämpöpumppumme käyttävät ympäristöystävällistä R32-kylmäainetta. Uusien mallien hiilijalanjälki on jopa kuusi kertaa pienempi kuin vanhojen energiatehottomampien ilma-vesilämpöpumppumallien.

Yksi tärkeimmistä uuden lämmitysjärjestelmän valintaan vaikuttavista seikoista on uuden järjestelmän energiatehokkuus ja lämmityskulut vaihdon jälkeen. Energiatehokkuuden kärkeä edustava lmavesilämpöpumppu tuottaa vuosittain tuhansien eurojen säästöjä lämmityskuluihin verrattuna esimerkiksi öljy- tai sähkölämmitykseen.

Apua ilma-ve­si­läm­pö­pum­pun hankintaan

Tutustu ilma-vesilämpöpumppujen valikoimaamme

Suosittu
Mitsubishi Electric Ecodan R32 -ilmavesilämpöpumppu

Mitsubishi Electric Ecodan -ilmavesilämpöpumppu lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon energiatehokkaasti.

Mitsubishi Electric Ecodan R32 -ilmavesilämpöpumppu, valkoinen sisäyksikkö, tuotekuva.
Scanoffice-Energypac

Scanoffice-Energypac on täydellinen, energiatehokas kokonaislämmitysjärjestelmä omakotitaloon, jolla säästät jopa puolet vuosittaisista lämmityskuluistasi.

havainnekuva Scanoffice Energypack ilmavesilämpöpumppu-kokonaislämmitysjärjestelmästä, jossa on talon pohjapiirustus sekä eri laitteistoja eri huoneissa.
Energiansäästäjä – Nykyisen lämmönlähteen rinnalle, omakotitalot

Mitsubishi Electric -energiansäästäjä sopii erinomaisesti omakotitaloon, on lämmönlähteenä sitten öljy, suora sähkö tai jokin muu.

Mitsubishi Electric -energiansäästäjä teknisessä tilassa. Kuvassa mies takaapäin kuvattuna säätämässä laitetta kaukosäätimestä.