Scanoffice-suojakotelo, ilmalämpöpumpun ulkoyksikön puun värinen suojakotelo punaisen puutalon seinällä. Suojakotelossa on musta metallinen kansi.

Ilmalämpöpumpun suojakotelot ja -katokset

Kotimaiset laatutuotteet

Suojaamalla pidennät ilmalämpöpumpun käyttöikää

Suojakotelot ja -katokset suojaavat ilmalämpöpumppusi lumelta, lehdiltä ja roskilta ja pidentävät siten sen käyttöikää. Tyylikkäät suojat maisemoivat ulkoyksikön kauniisti ympäristöön. Sulatusvedenohjain johdattaa sulatusveden turvallisen matkan päähän talosi kivijalasta ja suojaa sitä kosteudelta.

Tue suomalaista työtä

Suurin osa Scanofficen suojakoteloista tai -katoksista on valmistettu Suomessa. Osoituksena korkeasta kotimaisesta laadusta näille suojakoteloille ja -katoksille on myönnetty Avainlippu-merkki. Suomessa valmistetut tuotteet tunnistat Suomen lipusta.

Suunnittele oma design

Suojakotelon puuosat on tehty suomalaisista männyistä. Voit tilata suojakotelon maalaamattomana tai valkoiseksi maalattuna. Maalaa kotelo samalla värillä kuin talosi, tai valitse kokonaan uusi väri. Vain mielikuvitus on rajana!

Pidä kivijalka kuivana

Sulatusvedenohjain suojaa talosi seinää. Sileä pinta estää jään tarttumisen ohjaimeen. Voit kiinnittää sulatusvedenohjaimen Scanofficen maatuki- tai seinätelineeseen.

Osa ilmalämpöpumpun suojakoteloista ja -katoksista

Scanofficen peltinen ulkoyksikön suojakotelo

Korottaa Scanofficen suojakoteloa siten, että kotelo peittää Mitsubishi Electric RW25/35, FT35:n ja tuplasplittien ulkoyksikön.

Scanofficen valkoinen lämpöpumpun ulkoyksikön suojakotelo
Valkoinen suojakotelo ilmalämpöpumpulle – FI231W ja FI232B

Valkoinen Scanoffice-suojakotelo suojaa lämpöpumpun ulkoyksikköä säältä, ja maisemoi ulkoyksikön tyylikkäästi osaksi rakennuksen ulkoseinää. Suojakotelo kiinnitetään rakennuksen ulkoseinään.

Valkoinen suojakotelo ilmalämpöpumpulle - FI231W ja FI232B, suomessa valmistetut ilmalämpöpumpun ulkoyksikön valkoiset suojakotelot. Toisessa valkoinen ja toisessa musta kate.
Suojakotelo ilmalämpöpumpun ulkoyksikölle

Scanoffice-suojakotelo suojaa lämpöpumpun ulkoyksikköä säältä, ja maisemoi ulkoyksikön tyylikkäästi osaksi rakennuksen ulkoseinää. Se on saatvilla neljänä eri värisenä katteella: valkoisena, mustana, ruskeana ja harmaana.

Scanoffice-suojakotelo ilmalämpöpumpun ulkoyksikölle, suomessa valmistettu ilmalämpöpumpun ulkoyksikön puun värinen suojakotelo ruskealla katteella.
Suojakatos ilmalämpöpumpun ulkoyksikölle

Suojakatos suojaa ulkoyksikön pintaa sateen tuomilta epäpuhtauksilta, ja kestää katolta putoavan lumen ja jään kuorman, sekä rajoittaa esimerkiksi lehtien ja roskien pääsyä ulkoyksikköön. Saatavana neljässä eri värissä.

Musta suojakatos mitsubishi electric ilmalämpöpumpun ulkoyksikön päällä.
Scanoffice-parvekesuojakotelo ilmalämpöpumpuille

Tyylikkäät parvekesuojuskotelot jäähdytyslaitteen ulkoyksikön suojaksi. Scanoffice-parvekesuojuskotelo on Suomessa kehitetty laatutuote!

Scanoffice-parvekesuojakotelo ilmalämpöpumpuille, kotimaiset ilmalämpöpumppujen parvekesuojakotelot puun ja valkoisen värisinä.
Korotusritilä Scanoffice-suojakoteloihin – FI229

Korottaa Scanofficen suojakoteloa siten, että kotelo peittää Mitsubishi Electric RW25/35, FT35:n ja tuplasplittien ulkoyksikön.

Korotusritilä Scanoffice-suojakoteloihin - FI229, ilmalämpöpumpun ulkoyksikön suojakotelon korottamiseen. Puinen kehikko.
Sulatusvedenohjaimet ilmalämpöpumpuille

Scanoffice-sulatusvedenohjaimet seinä- tai maatukitelineille (n-fi502 ja n-fi501). Saatavana kahdessa eri värissä.

Scanoffice sulatusvedenohjain ilmalämpöpumpun ulkoyksikön alla maatukitelineessä kiinni.