Ilma-ve­si­läm­pö­pum­put, Au­rin­ko­säh­kö­jär­jes­tel­mät, halli, Urjala

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu ja kiertoilmakoje korvasivat öljylämmityksen

Urjalassa sijaitsevan, vuodesta 1984 raskaan kuljetuskaluston päällysrakenteiden valmistamiseen erikoistuneen yrityksen tuotantohalli lämpeni aikaisemmin öljyllä. Öljylämmitys korvattiin Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppu ja -kiertoilmakoje -yhdistelmällä (PUHZ-SHW230 + WDH4).

Mukavan viileä ilma paransi työtehoa kesällä

Tuotantohalliin asennettiin WDH-kiertoilmakoje, joka sopii sekä suurten tilojen lämmitykseen että viilennykseen. Laitteiston asennuksen myötä tuotantohallissa oli kesäisin tasaisempi ja viileämpi ilma, minkä ansiosta työskentely oli tehokkaampaa ja mukavampaa.

Aurinkopaneelijärjestelmä lisäsi energiatehokkuutta

Tuotantohallin katolle asennettiin lisäksi 30kW:n aurinkopaneelijärjestelmä, joka lisää yrityksen kulutuslaitteiden ja lämpöpumppuratkaisun energia- ja kustannustehokkuutta.

Järjestelmään sisältyvät Canadian Solar -paneelit ja Sofar Solar 30kW:n invertteri, josta saadaan sähköenergiaa muun muassa lämpöpumppujen ja käytettävien työkalujen energiantarpeisiin.

Paikkakunta
Urjala
Kohde
Tuotantohalli
Myynti ja asennus
Urakoitsija LVI-Tapioharju, Punkalaidun
Laitteisto
Mitsubishi Electric Silver-Ionized air purifier -suodatin MAC-2370FT-E.canadian solar logosofar solar logo

Kiertoilmakojeet

Korkealaatuiset kiertoilmakojeemme ovat testattuja ja todistetusti tehokkaita. Ne lämmittävät nopeasti niin suuret kuin pienemmät rakennukset, kuten teollisuushallit, tavaratalot, urheiluhallit, kaupat, näyttelytilat ja huoltoasemat. Miellyttävän hiljainen käyntiääni.
Tutustu mallistoon

Ilma-vesilämpöpumput kiinteistöihin

Ilma-vesilämpöpumppu on helppo tapa lisätä suurten rakennusten energiansäästöä. Se sopii olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle kaikenlaisiin rakennuksiin. Tehot 3-63 kW ja sarjakytkennällä useisiin satoihin kilowatteihin asti.
Tutustu mallistoon

Aurinkosähköjärjestelmät

Todistetusti Suomen oloissa kestävät aurinkosähköjärjestelmät kaikenkokoisiin ratkaisuihin. Järjestelmän asentamisesta vastaavat kokeneet alan ammattilaiset, Scanoffice Aurinkopartnerit.
Tutustu mallistoon

Aurinkopaneelit

Aurinkopaneeleilla lämmität ja valaiset kotisi itse tuottamallasi sähköllä. Tehokkaat aurinkopaneelimme sopivat kaikille katoille ja kestävät todistetusti Suomen oloissa.
Tutustu mallistoon