Korotusritilä Scanoffice-suojakoteloihin – FI229

Tutustu muihin tuotteisiimme

Suojakatos ilmalämpöpumpun ulkoyksikölle

Suojakatos suojaa ulkoyksikön pintaa sateen tuomilta epäpuhtauksilta, ja kestää katolta putoavan lumen ja jään kuorman, sekä rajoittaa esimerkiksi lehtien ja roskien pääsyä ulkoyksikköön. Saatavana neljässä eri värissä.

Musta suojakatos mitsubishi electric ilmalämpöpumpun ulkoyksikön päällä.
Suojakotelo ilmalämpöpumpun ulkoyksikölle

Scanoffice-suojakotelo suojaa lämpöpumpun ulkoyksikköä säältä, ja maisemoi ulkoyksikön tyylikkäästi osaksi rakennuksen ulkoseinää. Se on saatvilla neljänä eri värisenä katteella: valkoisena, mustana, ruskeana ja harmaana.

Scanoffice-suojakotelo ilmalämpöpumpun ulkoyksikölle, suomessa valmistettu ilmalämpöpumpun ulkoyksikön puun värinen suojakotelo ruskealla katteella.
Scanoffice-parvekesuojakotelo ilmalämpöpumpuille

Tyylikkäät parvekesuojuskotelot jäähdytyslaitteen ulkoyksikön suojaksi. Scanoffice-parvekesuojuskotelo on Suomessa kehitetty laatutuote!

Scanoffice-parvekesuojakotelo ilmalämpöpumpuille, kotimaiset ilmalämpöpumppujen parvekesuojakotelot puun ja valkoisen värisinä.
Valkoinen suojakotelo ilmalämpöpumpulle – FI231W ja FI232B

Valkoinen Scanoffice-suojakotelo suojaa lämpöpumpun ulkoyksikköä säältä, ja maisemoi ulkoyksikön tyylikkäästi osaksi rakennuksen ulkoseinää. Suojakotelo kiinnitetään rakennuksen ulkoseinään.

Valkoinen suojakotelo ilmalämpöpumpulle - FI231W ja FI232B, suomessa valmistetut ilmalämpöpumpun ulkoyksikön valkoiset suojakotelot. Toisessa valkoinen ja toisessa musta kate.
Sulatusvedenohjaimet ilmalämpöpumpuille

Scanoffice-sulatusvedenohjaimet seinä- tai maatukitelineille (n-fi502 ja n-fi501). Saatavana kahdessa eri värissä.

Scanoffice sulatusvedenohjain ilmalämpöpumpun ulkoyksikön alla maatukitelineessä kiinni.