Suojakatos ilmalämpöpumpun ulkoyksikölle

Scanoffice-suojakatokset

  • Edullinen ja tyylikäs vaihtoehto ulkoyksikön suojaamiseksi sään vaikutuksilta
  • Valmistettu Suomessa
  • Mitat (l x s): 900 x 460 mm
  • Materiaali pinnoitettu kattopelti
  • Värivaihtoehdot: musta, ruskea, harmaa ja valkoinen
  • Tuotekoodit: fi301 (musta / RAL 9005), fi302 (harmaa / RAL 7024), fi303 (ruskea / RAL 6022), fi304 (valkoinen / RAL 9010)
  • Yhteensopivuus: Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput 35-kokoluokkaan asti (esim. MUZ-LN35VGHZ, MUZ-AP35VGH), sekä useat muut markkinoilla olevat ilmalämpöpumppumallit (kts. mitat).

Helppo asentaa

Scanoffice-suojakatos on helppo ja yksinkertainen asentaa. Suojakatos kiinnitetään suoraan seinään kiinni, joten se soveltuu käytettäväksi useimpien ilmalämpöpumppumallien kanssa.

Tutustu muihin tuotteisiimme

Suojakotelo ilmalämpöpumpun ulkoyksikölle

Scanoffice-suojakotelo suojaa lämpöpumpun ulkoyksikköä säältä, ja maisemoi ulkoyksikön tyylikkäästi osaksi rakennuksen ulkoseinää. Se on saatvilla neljänä eri värisenä katteella: valkoisena, mustana, ruskeana ja harmaana.

Scanoffice-suojakotelo ilmalämpöpumpun ulkoyksikölle, suomessa valmistettu ilmalämpöpumpun ulkoyksikön puun värinen suojakotelo ruskealla katteella.
Korotusritilä Scanoffice-suojakoteloihin – FI229

Korottaa Scanofficen suojakoteloa siten, että kotelo peittää Mitsubishi Electric RW25/35, FT35:n ja tuplasplittien ulkoyksikön.

Korotusritilä Scanoffice-suojakoteloihin - FI229, ilmalämpöpumpun ulkoyksikön suojakotelon korottamiseen. Puinen kehikko.
Scanoffice-parvekesuojakotelo ilmalämpöpumpuille

Tyylikkäät parvekesuojuskotelot jäähdytyslaitteen ulkoyksikön suojaksi. Scanoffice-parvekesuojuskotelo on Suomessa kehitetty laatutuote!

Scanoffice-parvekesuojakotelo ilmalämpöpumpuille, kotimaiset ilmalämpöpumppujen parvekesuojakotelot puun ja valkoisen värisinä.
Valkoinen suojakotelo ilmalämpöpumpulle – FI231W ja FI232B

Valkoinen Scanoffice-suojakotelo suojaa lämpöpumpun ulkoyksikköä säältä, ja maisemoi ulkoyksikön tyylikkäästi osaksi rakennuksen ulkoseinää. Suojakotelo kiinnitetään rakennuksen ulkoseinään.

Valkoinen suojakotelo ilmalämpöpumpulle - FI231W ja FI232B, suomessa valmistetut ilmalämpöpumpun ulkoyksikön valkoiset suojakotelot. Toisessa valkoinen ja toisessa musta kate.
Sulatusvedenohjaimet ilmalämpöpumpuille

Scanoffice-sulatusvedenohjaimet seinä- tai maatukitelineille (n-fi502 ja n-fi501). Saatavana kahdessa eri värissä.

Scanoffice sulatusvedenohjain ilmalämpöpumpun ulkoyksikön alla maatukitelineessä kiinni.