Scanoffice-parvekesuojakotelo ilmalämpöpumpuille

Scanoffice-parvekesuojakotelo

Scanoffice parvekesuojakotelo on puuvalmis suojakotelo ilmalämpöpumpun ulkoyksikölle. Parvekesuojakoteloa käytetään parvekkeilla ja terasseilla. Kotelon kansi toimii siistinä tasona, jolle voi asetella vaikka kukkia!

Parvekesuojakotelosta on saatavilla kaksi eri versiota, puuvalmis (maalaamaton) malli FI213B Basic, sekä valkoiseksi maalattu malli FI212W.

Tekniset tiedot

  • Mitat: 370 x 1070 x 720 mm
  • Kantavuus: 50 kg
  • Säädettävyys: jokainen säätöjalka erikseen 0-25 mm

Puuosat toimitetaan maalaamattomana tai valkoiseksi maalattuna, materiaalina on suomalainen mäntypuu. Puukansi on tehty liimapuulevystä säänkestävällä liimalla ja maalaus tehty ulkokäyttöön tarkoitetulla polyuretaanimaalilla

Tutustu muihin tuotteisiimme

Suojakatos ilmalämpöpumpun ulkoyksikölle

Suojakatos suojaa ulkoyksikön pintaa sateen tuomilta epäpuhtauksilta, ja kestää katolta putoavan lumen ja jään kuorman, sekä rajoittaa esimerkiksi lehtien ja roskien pääsyä ulkoyksikköön. Saatavana neljässä eri värissä.

Musta suojakatos mitsubishi electric ilmalämpöpumpun ulkoyksikön päällä.
Suojakotelo ilmalämpöpumpun ulkoyksikölle

Scanoffice-suojakotelo suojaa lämpöpumpun ulkoyksikköä säältä, ja maisemoi ulkoyksikön tyylikkäästi osaksi rakennuksen ulkoseinää. Se on saatvilla neljänä eri värisenä katteella: valkoisena, mustana, ruskeana ja harmaana.

Scanoffice-suojakotelo ilmalämpöpumpun ulkoyksikölle, suomessa valmistettu ilmalämpöpumpun ulkoyksikön puun värinen suojakotelo ruskealla katteella.
Valkoinen suojakotelo ilmalämpöpumpulle – FI231W ja FI232B

Valkoinen Scanoffice-suojakotelo suojaa lämpöpumpun ulkoyksikköä säältä, ja maisemoi ulkoyksikön tyylikkäästi osaksi rakennuksen ulkoseinää. Suojakotelo kiinnitetään rakennuksen ulkoseinään.

Valkoinen suojakotelo ilmalämpöpumpulle - FI231W ja FI232B, suomessa valmistetut ilmalämpöpumpun ulkoyksikön valkoiset suojakotelot. Toisessa valkoinen ja toisessa musta kate.
Korotusritilä Scanoffice-suojakoteloihin – FI229

Korottaa Scanofficen suojakoteloa siten, että kotelo peittää Mitsubishi Electric RW25/35, FT35:n ja tuplasplittien ulkoyksikön.

Korotusritilä Scanoffice-suojakoteloihin - FI229, ilmalämpöpumpun ulkoyksikön suojakotelon korottamiseen. Puinen kehikko.
Sulatusvedenohjaimet ilmalämpöpumpuille

Scanoffice-sulatusvedenohjaimet seinä- tai maatukitelineille (n-fi502 ja n-fi501). Saatavana kahdessa eri värissä.

Scanoffice sulatusvedenohjain ilmalämpöpumpun ulkoyksikön alla maatukitelineessä kiinni.