isoja mitsubishi electric cahv-p500 ilmavesilämpöpumppuja kiinteistön katolla rivissä.

Mitsubishi Electric CAHV-P500

Ilma-vesilämpöpumppu suurempiin kohteisiin

Tuumitko miten edetä? Kiin­teis­tö­läm­pö­pump­pu-bottimme auttaa

Ominaisuudet

 • Valmistettu meidän oloihimme

  CAHV-P500 on valmistettu ja suunniteltu pohjolan olosuhteisiin, ottaen huomioon sekä ilmasto-olosuhteet että ne tavat, joilla haluamme ohjata laitteen toimintaa. Scanofficen ja tehtaan tiivis yhteistyö on osaltaan mahdollistanut korkealaatuisten ja erittäin suurella hyötysuhteella toimivien lämpöpumppujen saamisen Pohjolan markkinoille.

 • Uusinta tekniikkaa

  Mitsubishi Electric muodostettiin jo 1921 ja on siitä lähtien ollut tuotekehityksen ehdotonta huippua. Mitsubishi Electric on yksi maailman suurimmista ja johtavista kompressorivalmistajista. Olemme ylpeitä pystyessämme tarjoamaan kiinteistönomistajille useita markkinoiden energiatehokkaimpia lämmitysjärjestelmiä.

 • Hiljainen

  Taajuusmuuttajalla ohjatut puhallinmoottorit ja erityisesti muotoillut puhallinsiivet tekevät koneesta yhden markkinoiden hiljaisimmista.

 • Helppo säätää ja valvoa

  CAHV-P500 toimitetaan ohjauslogiikalla, joka kykenee ohjaamaan kiinteistön lämmitystä ulkolämpötilaan perustuen. Ohjauslogiikalla voidaan toteuttaa suoraan myös ohjaus käyttöveden lämmitykseen tarpeen mukaan.

  Mikäli kiinteistössä on automaatiojärjestelmä, voidaan laitteistoa ohjata myös analogisilla 1-5 V, 0-10 V, 2-10 V tai 4-20 mA signaaleilla. Tiedot laitteiston tilasta saadaan kärkitietoina suoraan ohjauslogiikasta. Lisäsovittimen avulla laitteisto voidaan kytkeä osaksi Modbus tai BACnet -järjestelmää, jolloin ohjauskomentoja ja toimintatietoja saadaan siirrettyä lämpöpumpun ja kiinteistöautomaation välillä kattavasti.

  mitsubishi electric PAR-21MAA säädin

 • Pieni käynnistysvirta

  Mitsubishi Electricin Inverter-tekniikan ansiosta laitteiston käynnistysvirta on vain 8 A. Tästä on suuri hyöty kohteissa, joissa sähkönsyöttö kiinteistöön on mitoitettu esimerkiksi öljylämmityksen mukaisesti.

 • Käyttötoiminnon valinnalla voidaan pudottaa energiakustannuksia

  Laite voidaan ohjata tuottamaan lämpöä ehdottomasti parhaalla mahdollisella hyötysuhteella. Ulkopuolisella signaalilla voidaan valita käyttötoiminnoksi joko KAPASITEETTI- tai COP-käyttö. Suurimman osan lämmityskautta voidaan hyötysuhde priorisoida ja siten entisestään alentaa energiankulutusta.

CAHV-P500 asennus

Yksinkertainen asentaa

Ilma-vesilämpöpumppu CAHV-P500:lle käyttökohteita on lukemattomia. Rivitaloista suurempiin kaupallisiin kiinteistöihin, konttorirakennuksiin ja urheiluhalleihin, joissa on suuri lämpimän käyttöveden tarve.

Kaikki laitteiston tekniikka on koottu yksien peltien alle. Asennusprosessi on tehokas ja laitteisto saadaan pian tuottamaan suuria säästöjä kiinteistönomistajalle.

Asennusvaihtoehtoja on monia

Usein CAHV-P500 kytketään osaksi vanhaa lämmitysjärjestelmää niin, että vanha järjestelmä auttaa lämmittämisessä vasta kaikista kovimmilla pakkaskeleillä. Näin kustannukset pysyvät matalina ja olemassa olevaan lämmitys- tai sähköjärjestelmään ei tarvitse tehdä suuria muutoksia.

Lämmitysverkkona kiinteistössä voi olla lämmityspattereita, ilmanvaihtokoneita, lattialämmitystä tai kiertoilmakojeita. Oikeastaan kaikentyyppiset lämmönluovutusverkot ovat CAHV-P500-yksiköllä lämmitettävissä korkean menovesilämpötilan ansiosta. Monessa kohteessa voidaan lämmittää myös käyttövettä energiatehokkaasti.

abstrakti kuvituskuva, jossa on vihreän eri sävyjä

Tutustu muihin tuotteisiimme

Mitsubishi Electric – Large Hydrobox

Mitsubishi Electric Large Hydrobox – Ilma-vesilämpöpumppu. Mahdollistaa energiaa säästävän lämmitysjärjestelmän helpon ja nopean asennuksen, sekä lämpimän käyttöveden tuottamisen kiinteistöihin.

Mitsubishi Electric Large Hydrobox - ilma-vesilämpöpumppu.
Mitsubishi Electric CAHV-R450 -ilma-vesilämpöpumppu

Energiatehokas ja ympäristöystävällinen ilma-vesilämpöpumppu suureen lämmöntarpeeseen. CAHV-R450 -lämpöpumpussa käytetään erittäin ympäristöystävällistä R454C-kylmäainetta.

Mitsubishi electric CAHV-R450YA ilma-vesilämpöpumppu
Energiansäästäjä – Nykyisen lämmönlähteen rinnalle, kiinteistöt

Mitsubishi Electric on kehittänyt kustannustehokkaan energiansäästäjän, joka asennetaan olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle niin rivitaloon, kerrostaloon, varastorakennukskeen tai myymälään. Se vähentää vuotuiset lämmitysenergiakulusi jopa puoleen.

mitsubishi electric energiasäästäjä -ilmavesilämpöpumppu, tuotekuva. Kuvassa kolme isoa ilmavesilämpöpumpun ulkoyksikköä seinustalla.
Scanoffice-Energypac

Scanoffice-Energypac on täydellinen, energiatehokas kokonaislämmitysjärjestelmä omakotitaloon, jolla säästät jopa puolet vuosittaisista lämmityskuluistasi.

havainnekuva Scanoffice Energypack ilmavesilämpöpumppu-kokonaislämmitysjärjestelmästä, jossa on talon pohjapiirustus sekä eri laitteistoja eri huoneissa.