Mitsubishi Electric MXZ-F

Multisplit-ilmalämpöpumppu

Multisplit-sisäyksikkövaihtoehdot

AY-sisäyksikkö

Täysin uusi AY-mallisarjan sisäyksikkö sopii erinomaisesti niin kodin kuin toimistonkin seinälle. Elegantti mattapintainen yksikkö sisältää huippuluokan ominaisuuksia, kuten likaa hylkivän Dual Barrier -pinnoitteen ja Self Clean -toiminnon.

Valkoinen Mitsubishi Electric AY -ilmalämpöpumppu
Tuotteeseen

AP-sisäyksikkö

MSZ-AP ei petä käyttäjäänsä. Kompaktin kokoinen, tilaan sulautuva ja käyttäjäystävällinen sisäyksikkö on oiva valinta laatutietoiselle kuluttajalle.

Mitsubishi Electric MSZ-AP ilmalämpöpumppu, valkoinen sisäyksikkö edestä.
Tuotteeseen

LN-sisäyksikkö

Uuden ajan MSZ-LN-sisäyksikkö on erinomainen valinta Sinulle, joka haluat vain parasta. Valittavissa on neljä eri värivaihtoehtoa: rubiininpunainen, onyxinmusta, helmenvalkoinen ja lumenvalkoinen. Tyylikästä japananilaista muotoilua, jossa mitään ei ole jätetty sattuman varaan.

Tuotteeseen

SLZ-M-kattokasettimallin sisäyksikkö

Mitsubishi Electric SLZ-M -mallin sisäyksikkö asennetaan kattoon. Se jakaa puhallusilman tasaisesti neljään eri suuntaan. Laite on lähes huomaamaton ja sopii erityisen hyvin suuriin avariin tiloihin kodeissa, toimistoissa ja myymälöissä.

mitsubishi electric slz-m kattokasetti ilmalämpöpumppu tutotekuva.
Tuotteeseen

MFZ-KT-lattiamallin sisäyksikkö

Usean sisäyksikön multisplit-järjestelmiin on myös saatavilla lattiamallin sisäyksikkö. Perinteistä lämmityspatteria muistuttava sisäyksikkö on hiljainen, tehokas ja erityisen helppo puhdistaa.

Lattiamallien tuotesivulle

Tuumitko miten edetä? Lämpöpumppu-bottimme auttaa

Laitteiden ominaisuudet Multisplit-järjestelmässä

 • Laitteiden ominaisuudet Multisplit-järjestelmässä

  Kaikki laitteiden ominaisuudet eivät välttämättä toimi Multisplit-järjestelmässä samalla tavalla, kuin ne toimivat tyypillisessä yhden ulkoyksikön ja yhden sisäyksikön järjestelmässä. Kysy lisää tietoa ominaisuuksien toimivuudesta lähimmältä jälleenmyyjältäsi!

 • Yksi ulkoyksikkö – Kahdesta neljään sisäyksikköä

  Mitsubishi Electric MXZ -multisplitmallin ulkoyksikkö määräytyy tehontarpeen ja sisäyksiköiden lukumäärän perusteella. Ulkoyksikön mallista riippuen järjestelmään voidaan kytkeä 2–5 sisäyksikköä.

 • Ulkoyksikkömallit
  • MXZ-2F53VFH4, kaksi sisäyksikköä
  • MXZ-2F53VFHZ (Hyper Heating malli), kaksi sisäyksikköä
  • MXZ-3F54VF3, kolme sisäyksikköä
  • MXZ-4F72VF3, neljä sisäyksikköä
  • MXZ-5F102VF, viisi sisäyksikköä

Muita ilmalämpöpumppujamme

Uutuus
Mitsubishi Electric AY -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric AY-mallisarjan pyöreät kulmat ja mattapinta eivät vaadi huomiota itselleen huoneen muusta sisustuksesta. Siitä huolimatta huoliteltu sisäyksikkö sopii kodin seinälle kuin elegantti taideteos.

Valkoinen Mitsubishi Electric AY -ilmalämpöpumppu
Suosittu
Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu on luotu meidän olosuhteisiimme ja meitä varten. Tämä kaikki nykypäivän hienoudet sisältävä laite ei pakkasia pelkää!

Mitsubishi Electric MSZ-RW -ilmalämpöpumppu.
Suosittu
Mitsubishi Electric LN Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Suomen ostetuin ilmalämpöpumppu, tyylikäs Mitsubishi Electric LN Hyper Heating on täynnä ominaisuuksia, jotka nostavat asumisen tason Premium-luokkaan. Neljä tyylikästä värivaihtoehtoa!

Mitsubishi Electric MSZ-LN ilmalämpöpumppu, musta sisäyksikkö, maahantuoja Scanoffice Oy.