Valkoinen Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppu vaalealla seinustalla olohuoneessa. Olohuoneen ikkunoista näkyy talvinen maisema.

Ilmalämpöpumppu

Mukava sisälämpötila joka säällä
 • ⭐️ Maksuaikatarjous 19.2.-31.5. Rahoita hankintasi ja siirrä eräpäivää halutessasi 6 kk eteenpäin - täysin kuluitta ja koroitta!
  Lue lisää

  SOG-rahoituksen maksuaikatarjous 19.2.-31.5.

  Kaikkiin 31.5.2024 mennessä tehtyihin ja myönnettyihin SOG-rahoitushakemuksiin saat halutessasi täysin kuluttoman ja korottoman kuuden kuukauden eräpäivän siirron. Ensimmäinen laskusi erääntyy vasta kuuden kuukauden päästä – ilman mitään kuluja tai lyhennyksiä. Voit tällöin päättää maksatko laskun kokonaan pois, vai jatkatko maksusuunnitelman mukaisesti.

  Rahoitusta voi hakea aina 2 500–50 000 € hankintoihin. Lopullinen rahoitettava osuus voi olla myös vähemmän, kuin haettu vähimmäissumma 2 500 €. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj.

  Maksa hankintasi pienemmistä energialaskuista kertyvillä säästöillä

  Joustava maksutapa tekee energiaremontin hankinnasta nopeaa ja huoletonta. Kotiisi asennettu lämpöpumppu tai aurinkosähköjärjestelmä alkaa tuottaa säästöjä heti käyttöönoton jälkeen ja maksaa itsensä nopeasti takaisin. Kuukausittaiset kulusi eivät nouse välttämättä lainkaan, vaan voit lyhentää lainaa pienemmistä energialaskuista kertyvillä säästöillä. Joustavaa maksutapaa voit hyödyntää kaikkiin Scanofficen tuoteryhmiin.

  Voit laskea mahdollisen säästösi helposti lämpöpumppulaskurillamme.

   

  Tutustu tarkemmin joustavaan maksutapaan ja rahoituslaskuriin

Kolme hyvää syytä hankkia ilmalämpöpumppu

Huomattavat säästöt

Ilmalämpöpumpulla lämmität kotisi edullisesti. Laite hyödyntää ulkoilmassa olevaa energiaa jopa kylmillä pakkasilla ja kerryttää näin säästöjä suuren osan lämmityskaudesta. Öljy- tai suorasähkölämmitteisen asunnon lämmityskustannukset vähenevät jopa yli 50 prosenttia. Laske mahdollinen säästösi laskurimme avulla.

Aina sopiva lämpö

Ilmalämpöpumppu lämmittää ja viilentää huoneilman tasaisesti ja miellyttävästi ilman vedontunnetta. Pakkasista tai helteistä riippumatta kodissasi on aina sopiva lämpötila!

Ekologinen lämmitysmuoto

Ilmalämpöpumppu käyttää ulkoilmassa olevaa, luonnon omaa lämpöenergiaa. Sen avulla lämmität kotisi vähemmällä energiankulutuksella ja vähennät ympäristön kuormitustasi.

Lämpöpumppu-bottimme auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi so­vel­tu­vim­man il­ma­läm­pö­pum­pun

Näin helposti hankit Ilmalämpöpumpun!

1
Ota yhteyttä

Täytä lomake ja lähetä se meille. Ohjaamme tietosi eteenpäin alueesi valtuutetulle jälleenmyyjälle. Voit myös olla suoraan yhteydessä sinua lähellä olevaan asennusliikkeeseen.

Pyydä tarjous alueesi jälleenmyyältä

2
Saat asiantuntijan arvion

Asiantuntija auttaa sinua hankkimaan sopivan ilmalämpöpumpun ja sijoittamaan sen oikein. Näin saat laitteestasi parhaan hyödyn ja eniten säästöä lämmityslaskuun.

3
Asennusliike hoitaa kaiken

Asennusliike hankkii pumpun, asentaa sen vaivattomasti yhdessä päivässä ja opastaa laitteen oikeaan käyttöön. Luotettavan ammattilaisen tekemä asennus takaa sen, että lopputulos on siisti ja laitteesi takuuehdot täyttyvät.

4
Nauti lopputuloksesta

Oikein mitoitettu ja asennettu ilmalämpöpumppu kestää ja palvelee sinua pitkään. Voit luottaa siihen, että varaosia ja tukea on saatavilla vielä vuosien päästäkin.

 • Made for Scandinavia – Pohjolan oloihin suunnitellut ja testatut ilmalämpöpumput modernilla Hyper Heating -teknologialla. Hanki omasi ja anna pakkasen paukkua!
  Lue lisää

  Kaikkia Suomen markkinoilla myytäviä lämpöpumppuja ei ole suunniteltu kestämään Pohjolan ilmaston ankaria oloja. Jotkin laitteet selviytyvät Suomen olosuhteissa, ja siksi niitä käytetään täällä. Mitsubishi Electric lähestyy asiaa kuitenkin eri tavalla: suunnittelun lähtökohdaksi on otettu haastava ilmastomme ja tarpeisiimme on luotu täysin omat mallisarjat.

  Made for Scandinavia -lämpöpumput toimivat tehokkaasti vielä -35 asteessa

  Made for Scandinavia -lämpöpumput käyvät läpi valmistajan luoman laajan testiohjelman. Laitteita testataan niin laboratorio-olosuhteissa kuin todellisissa talven haasteissa. Pohjoismaissa todella kylmissä olosuhteissa tehdyt testit osoittivat, että uuden ajan Hyper Heating -teknologialla varustetut ilmalämpöpumput lämmittävät luotettavasti aina -35 °C:n ulkolämpötilaan saakka. Testitulokset olivat niin vakuuttavia, että laitteiden käyttöä voi huoletta jatkaa kaikissa Suomessa vastaan tulevissa pakkaslukemissa.

  Vaikka valmistajan testiohjelma onkin kattava ja Made For Scandinavia -mallisto valmistettu juuri meidän tarpeisiimme, haluamme vastuuntuntoisena maahantuojana varmistaa myös itse tuotteiden soveltuvuuden. Voimmekin vakuuttaa, että laitteet todella ovat lupauksen mukaisia, täsmällisesti juuri meidän olosuhteisiimme sopivia.

  Ilmalämpöpumpun takkatoiminto levittää lämmön tasaisemmin

  Takka lämmittää lempeästi pakkaspäivän kirpeydessä. Lämpö jää kuitenkin pääasiassa takan läheisyyteen, eikä jakaudu tehokkaasti muihin tiloihin.

  Made for Scandinavia -ilmalämpöpumpuissa on vakiovarusteena automaattinen takkatoiminto. Ne jakavat lämmön paremmin sisätiloihin ja hyödyntävät puulämmitteisten uunien ja tulisijojen lämpöä. Nauti miellyttävän tasaisesta lämmöstä koko kodissasi!

  Energiatehokkaat ja ympäristöystävälliset lämpöpumput – Tilaa nyt omasi!

  Made for Scandinavia -ilmalämpöpumput käyttävät uusia, entistä ympäristöystävällisempiä kylmäaineita. Myös niiden määrä lämpöpumpuissa on huomattavasti pienempi kuin aikaisemmissa malleissa. Sähköenergia voidaan hyödyntää tehokkaasti, jolloin lämmittämisen päästöt vähenevät ja lämmityskulut pienenevät.

  Tutustu Made for Scandinavia -tuotteisiimme:

   

  Pyydä tarjous
Tärkeää tietää: Kaikki Scanofficen tuotteet on testattu Suomen oloissa toimiviksi

Suomeen tuodaan Etelä-Euroopasta Mitsubishi Electric -malleja, joiden toimintaa valmistaja ei takaa Suomen oloissa. Tällaisia malleja on myynnissä jopa nimekkäissä rautakaupoissa. Kaikki Scanofficen ilmalämpöpumput toimivat todistetusti Suomen oloissa, ja niillä on maahantuojan myöntämä pitkä takuu.

Suodata tuotteita
Näytä kaikki
Viilennykseen
Lämmitykseen ja viilennykseen
Lämmitykseen
Näytä kaikki
Loma-asunto
Toimitila
Halli
Muu tila
Omakoti-/rivitalo
Näytä kaikki
Tehokkuus
Edullinen hinta
Kaunis muotoilu
Näytä kaikki
Yli 100 m²
Alle 100 m²
Uutuus
Mitsubishi Electric AY -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric AY-mallisarjan pyöreät kulmat ja mattapinta eivät vaadi huomiota itselleen huoneen muusta sisustuksesta. Siitä huolimatta huoliteltu sisäyksikkö sopii kodin seinälle kuin elegantti taideteos.

Valkoinen Mitsubishi Electric AY -ilmalämpöpumppu
Suosittu
Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu on luotu meidän olosuhteisiimme ja meitä varten. Tämä kaikki nykypäivän hienoudet sisältävä laite ei pakkasia pelkää!

Mitsubishi Electric MSZ-RW -ilmalämpöpumppu.
Suosittu
Mitsubishi Electric LN Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Suomen ostetuin ilmalämpöpumppu, tyylikäs Mitsubishi Electric LN Hyper Heating on täynnä ominaisuuksia, jotka nostavat asumisen tason Premium-luokkaan. Neljä tyylikästä värivaihtoehtoa!

Mitsubishi Electric MSZ-LN ilmalämpöpumppu, musta sisäyksikkö, maahantuoja Scanoffice Oy.
Suosittu
Mitsubishi Electric FT Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric FT Hyper Heating -ilmalämpöpumppu on omiaan huipputehokkaaseen lämmöntuottoon ja viilennykseen tarpeesi mukaan.

Mitsubishi Electric FT-ilmalämpöpumppu, sisäyksikkö edestä, maahantuoja Scanoffice Oy.
Mitsubishi Electric AP -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric AP -ilmalämpöpumppu on kompaktin kokoinen, miellyttävän hiljainen ja levittää lämpöä tasaisesti. Tyylikäs ilmalämpöpumppu sopii saumattomasti skandinaaviseen sisustukseen.

Mitsubishi Electric MSZ-AP ilmalämpöpumppu, valkoinen sisäyksikkö edestä.
Mitsubishi Electric MFZ-KW -lattiamallin ilmalämpöpumppu

Energiatehokas ja tyylikäs lattimallin ilmalämpöpumppu MFZ-KW sopii hyvin vaativiin tiloihin, kuten huoneistoihin, joissa on suuret ikkunapinnat ja vain vähän vapaata seinätilaa.

mitsubishi electric MFZ-KW lattiamallin ilmalämpöpumppu, valkoinen, tuotekuva.
Mitsubishi Electric HR -ilmanjäähdytin

Pieni Mitsubishi Electricin HR-mallisarjan ilmanjäähdytin viilentää tilat tehokkaasti. Helppo sijoittaa mataliin tiloihin ja kerrostaloasuntoon. Tyylikäs ja ajaton muotoilu.

Mitsubishi Electric HR -ilmalämpöpumppu, sisäyksikkö edestä.
Mitsubishi Electric MSY-TP -ilmanjäähdytin

Seinälle asennettava ilmanjäähdytin palvelinhuoneisiin ja teknisiin tiloihin. Soveltuu ympärivuotiseen käyttöön.

Valkoinen Mitsubishi Electric MSY-TP ilmanjäähdytin, sisäyksikkö edestä.
Mitsubishi Electric MXZ-F multisplit -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric MXZ-F -sarjan multisplit-ilmalämpöpumput soveltuvat toimistojen viilentimiksi ja kotien lämpöpumpuiksi. Mallista riippuen laitteistot voidaan varustaa kahdella, kolmella, neljällä tai viidellä sisäyksiköllä.

Mitsubishi Electric MXZ-F multisplit-ilmalämpöpumppu, punainen ja valkoinen sisäyksikköl.
Mitsubishi Electric SLZ-M -ilmalämpöpumppu, kattokasetti

Mitsubishi Electric SLZ-M -sarjan kattokasetti-ilmalämpöpumput jakavat puhallusilman tasaisesti neljään suuntaan. Lähes huomaamaton, alas laskettuun kattoon asennettava kattokasetti soveltuu erityisen hyvin avoimiin tiloihin, kuten toimistoihin ja liiketiloihin.

mitsubishi electric slz-m kattokasetti ilmalämpöpumppu tutotekuva.

Vuosipäivä säästöliekillä, ei paljon lämmitä. Scanofficen energiatehokkaat ilmalämpöpumput lämmittää

Ilmalämpöpumppu lämmitykseen – puhtaasti parempaa lämpöä

Ilmalämpöpumppu kerää ulkoilmasta lämpöä ja siirtää sen kylmäaineen ja kompressorin avulla sisäilmaan. Pitkälle kehitetyn kylmäprosessin avulla lämpöenergiaa saadaan siirrettyä tehokkaasti.

Ilmalämpöpumppu toimii kodin lisälämmönlähteenä ja voit hyödyntää sitä muun muassa tukemaan öljy- tai sähkölämmitystä. Lämmität energiatehokkaasti ja edullisesti vielä kovillakin pakkasilla. Ilmalämpöpumpulla pienennät helposti energiankulutusta ja osallistut ilmastonmuutoksen hillitsemiseen.

Plasmasuodatin puhdistaa sisäilman

Huoneilmassa olevat erittäin pienet bakteerit, virukset, homeitiöt ja allergeenit voivat aiheuttaa terveysongelmia, kuten hengityselin- ja verenkiertosairauksia.

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpuissa olevat ionisaattorit eli plasmasuodattimet ja sähkösuodattimet puhdistavat ilmaa ja helpottavat allergiaoireita.

Tyylikkäät laitteet jokaiseen kotiin

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpuista on saatavilla tyylikkäitä malleja, jotka sopivat monenlaiseen sisustukseen.

Ilmalämpöpumpun ulkoyksikölle on olemassa suojakoteloita. Suojakotelon avulla ulkoyksikön voi sovittaa tyylikkääksi osaksi rakennuksen ulkoseinää. Scanoffice-suojakotelot valmistetaan Suomessa, suomalaisesta puusta. Tuotteelle on myönnetty avainlippumerkki.

Tutustu ilmalämpöpumppu-oppaaseen!

Scanofficen ilmalämpöpumppu-opas tarjoaa kattavan paketin tietoa ilmalämpöpumpun hankintaa harkitsevalle ja laitteen jo omistavalle.