Kosteudenpoistimet

Kosteudenpoistaja parantaa sisäilmaa sekä ehkäisee kotia kosteusvaurioilta. Tilat kuten kellari, kodinhoitohuone tai kylpyhuone ovat hyviä esimerkkejä paikoista, joihin kertyy kosteutta. Kosteudenpoistaja pitää huoneilman kuivana.

Ilmankosteus kotona

Suomessa on yleisellä tasolla kehittynyt rakennustekniikka, jonka johdosta sisätilojen optimaalinen kosteus on usein hyvä. On kuitenkin tiloja, joihin kertyy kosteutta tavallista enemmän ympäri vuoden. Mikäli ilmankosteus on yli 50%, voi se aiheuttaa haitallisia oireita ihmisille, huonekasville ja lemmikeille. Riskiryhmässä ovat erityisesti allergikot. Mikro-organismit kuten homeitiöt, punkit ja bakteerit viihtyvät mielellään tiloissa, joissa on yli 50% ilmankosteus.

Ilmankosteus kellarissa

Kellareissa on usein korkeampi ilmankosteus kuin tavallisissa oleskelutiloissa, ja monelle “kellarin haju” on tuttu käsite. Mikäli kellaritiloissa on erityisen kosteaa, on se usein merkki parhaat päivänsä nähneestä salaojituksesta, joka tulisi korjata. Kuitenkin, sijoitus kodin salaojitukseen on mittava. Kosteudenpoistaja sopii väliaikaisena ratkaisuna kellaritilojen kosteuden kitkemiseen.

Ilmankosteus pienessä asunnossa

Monet pienet asunnot voivat kärsiä liian kosteasta ilmasta. Askareet kuten suihkussa käyminen, ruoan valmistaminen sekä vaatteiden kuivaaminen lisäävät ilmankosteutta sisätiloissa. Tämä tiivistyy varsinkin pienissä asunnoissa seiniin sekä ikkunoihin. Kosteudenpoistaja taistelee erityisen hyvin homeitiöitä vastaan, ja auttaa esimerkiksi pyykinkuivaamisessa nopeuttaen sitä.

Ilmankosteus autotallissa

Autotallissa olevat autot tai mottoripyörät altistuvat helposti ruostumiselle kosteassa ilmassa, ja moottoriajoneuvojen sähköjohdot ovat myös hyökkäyslinjassa. Mikäli autotalli pysyy kuivana, taistellaan samalla myös korroosiotan vastaan. Ajoneuvojen mukana kulkeutuu vettä ja talviaikaan lunta. Kosteudenpoistajalla pysyy autotalli kuivana, ja kallisarvoiset ajoneuvot pysyvät paremmassa kunnossa.

Tuotteemme

King Post DKB20E -kosteudenpoistin

King Post -kosteudenpoistin on tehokas ratkaisu sisätilojen kosteuden hallintaan.

King Post DKB20E -kosteudenpoistin, valkoinen.