Nainen kytkee autoaan lataukseen Zaptec Pro -sähköauton latausasemaan syksyisessä säässä

Sähköauton lataus taloyhtiössä

Sähköautoilun tulevaisuus on täällä

Sähköauton lataus taloyhtiössä ja työpaikoilla yleistyy kovaa vauhtia. Haluaisiko taloyhtiösi tai yrityksesi tehdä kestävästi ekologisen päätöksen, joka kantaa pitkälle tulevaisuuteen? Sähköauton latausasema voidaan asentaa helposti työpaikoille ja taloyhtiöihin, jolla lisätään esimerkiksi taloyhtiön kiinnostavuutta tulevaisuudessa.

Sähköauton lataus työpaikalla on toteutettavissa helposti. Työnantajat voivat myös tarjota henkilöstölleen verovapaata latausta aina vuoteen 2025 saakka.

Latauspiste on helppo asentaa mihin tahansa kohteeseen

Sähköauton latausasema on helppo asentaa jo olemassa oleviin rakenteisiin. Se onnistuu kätevästi uusimalla johdotus, koska yleensä rakennuksen sähkökeskuksen kapasiteetti riittää sähköauton lataukseen. Pienikin virtamäärä riittää latauskentässä olevien autojen lataukseen, kun latauspiste on älykäs ja kuormaa jakava. Kuormanhallinta tapahtuu sähkökeskuksen mittaamisella ohjelmallisesti tai dynaamisesti. Latausteho mukautuu kiinteistön muun kuorman mukaisesti.

Sähkökulutuksen raportointi ja kuukausilaskutus autopaikoittain onnistuu erittäin helposti älykkäillä latausasemilla.

> Lue lisää laskutuspalveluista

Tarvitseko lisätietoa la­taus­pis­teis­tä työ­pai­koil­la tai ta­lo­yh­tiös­sä? Anna la­taus­bot­tim­me auttaa

Tehokkaat ja älykkäät sähköautojen latausasemat

Suosittu
Keba P30 – nopea ja kestävä sähköauton latausasema

Ympäristöystävälliset KeContact P30 -latausasemat kestävät vaikeimmatkin sääolosuhteet ja ovat valmiita ulkokäyttöön – jopa -25 °C:ssa. Latausasemat soveltuvat myös taloyhtiökäyttöön.

Keba P30 sähköauton latausasema, valkoinen, vihreä latausjohto on paikallaan.
Uutuus
Zaptec – Älykäs ja helppokäyttöinen sähköautojen latausasema

Koe Zaptecin vallankumouksellinen lähestymistapa sähköautojen lataukseen Zaptec Go:n ja Zaptec Pro:n kautta. Latauslaitteissa on dynaaminen kuormanhallinta. Go-mallissa on mahdollisuus auton lataamiseen pörssisähkön ollessa halvinta.

Zaptec Pro sähköauton latausasema

Yrityksille tukea 750 euroa per latausasema

Yritykset voivat hakea ARA:lta tukea sähköauton latausinfran rakentamiseen työpaikoille. Tukea on mahdollista saada 750 euroa jokaista latausasemaa kohti.

Verottaja tukee puolestaan kestävää kehitystä antamalla työnantajille mahdollisuuden tarjota työntekijöilleen sähköauton latauksen pörssisähköllä maksutta vuoden 2025 loppuun saakka. Veronalaista tuloa ei synny, kun työnantaja kustantaa auton lataamisen työpaikalla tai julkisessa latauspisteessä (Luontoisedut verotuksessa, kohta 7.8.10.)

Sähköauton latauspisteet ovat merkittävä työntekijöille tarjottava etu ja kova kilpailuvaltti rekrytointimarkkinoilla. Erityisesti ne työntekijät, joilla on pitkä työmatka tai asunto kerros- tai rivitalossa, arvostavat mahdollisuutta sähköauton lataamiseen työpäivän aikana.

Valitse luotettava sähköauton latausasemien toimittaja

Scanoffice on perheyhtiö, joka on tuonut maahan korkealaatuisia puhtaan energian tuotteita jo lähes 40 vuoden ajan. Osoituksena tuotteidemme korkeasta laadusta tarjoamme niille pitkän ja kattavan takuun. Voit luottaa siihen, että olemme tukenasi hankkimasi laitteen koko eliniän ajan ja varaosia ja huoltopalveluja on saatavilla aina, kun niitä tarvitset.

Koulutetut paikalliset jälleenmyyjämme ja laitteidemme asentajat palvelevat ympäri Suomen. Etsi sinua lähellä oleva jälleenmyyjä ja ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva latausratkaisu!