Nainen kytkee autoaan lataukseen Zaptec Pro -sähköauton latausasemaan syksyisessä säässä

Sähköauton lataus yrityksille

Kustannustehokkaat latausratkaisut yrityksille

Sähköauton lataus yrityksissä ja työpaikoilla yleistyy kovaa vauhtia. Haluaisiko yrityksesi tehdä kestävästi ekologisen päätöksen, joka kantaa pitkälle tulevaisuuteen? Sähköauton latausasema voidaan asentaa helposti yrityksiin ja työpaikoille.

Kustannustehokkaat latausratkaisut ja sähköauton lataus yrityksille on toteutettavissa helposti. Työnantajat voivat myös tarjota henkilöstölleen verovapaata latausta aina vuoteen 2025 saakka. Tulevaisuudessa myös asiakkaat ja yrityksessä vierailevat arvostavat latausmahdollisuudesta.

Sähköauton lataus yrityksille skaalautuu mihin tahansa kohteeseen

Latausratkaisut ovat helposti skaalautuvia ja räätälöitävissä yrityksen tarpeiden mukaan. Pienistä toimistoista suuriin teollisuuskohteisiin, jokainen ratkaisu on suunniteltu maksimoimaan toimivuus ja tehokkuus. Oikein valitut latauslaitteet ja -järjestelmät varmistavat, että latauskapasiteetti kasvaa yrityksen mukana, tarjoten joustavuutta ja mukautuvuutta.

Sähköauton latausasema on helppo asentaa myös jo olemassa oleviin rakenteisiin. Se onnistuu kätevästi uusimalla johdotus, koska yleensä rakennuksen sähkökeskuksen kapasiteetti riittää sähköauton lataukseen. Pienikin virtamäärä riittää latauskentässä olevien autojen lataukseen, kun latauspiste on älykäs ja kuormaa jakava. Kuormanhallinta tapahtuu sähkökeskuksen mittaamisella ohjelmallisesti tai dynaamisesti. Latausteho mukautuu kiinteistön muun kuorman mukaisesti.

Sähkökulutuksen raportointi ja kuukausilaskutus autopaikoittain onnistuu erittäin helposti älykkäillä latausasemilla.

> Lue lisää laskutuspalveluista

> Lue lisää latausasemien kuormanhallinnasta

Tarvitseko lisätietoa la­taus­pis­teis­tä yrityksille tai työ­pai­koil­le? Anna la­taus­bot­tim­me auttaa

Yrityksen latauspisteiden toteutus

Yrityksen latauspisteiden toteutuksessa keskeisiä tekijöitä ovat asennus ja käyttöönotto, teknologiat ja lataustehon hallinta sekä järjestelmien yksinkertainen käyttö. Lisäksi on tärkeää varmistaa pitkäaikainen kustannustehokkuus ja ympäristöystävällisyys, jotka tukevat yrityksen kestävän kehityksen tavoitteita.

Latauspisteen suunnittelu, asennus ja käyttöönotto

Latauspisteiden asennus alkaa huolellisella kartoituksella, jossa selvitetään yrityksen lataustarpeet, nykyinen sähköverkko ja latausinfran sijainnit. Kartoituksen jälkeen valitaan sopivat latauspisteet. Scanofficen valtuutettu jälleenmyyjä hoitaa tarvittaessa kokonaisuuden avaimet käteen -periaatteella aina kartoituksesta asennukseen.

Asennuksen suorittava jälleenmyyjä varmistaa, että lopputulos on paras mahdollinen. Asennuksen jälkeen tarkistetaan toimivuus, sähköturvallisuus, testataan kuormanhallinta ja annetaan käyttökoulutus. Näin varmistetaan, että järjestelmä toimii optimaalisesti ja käyttäjät osaavat käyttää laitteita tehokkaasti ja turvallisesti.

Nykyaikaiset latauspisteet ja kuormanhallinta

Älykkäiden latausjärjestelmien avulla yritykset voivat saavuttaa merkittäviä säästöjä pitkällä aikavälillä. Optimoimalla energiankulutuksen dynaamisen kuormanhallinnan avulla voidaan estää sähköverkon ylikuormitukset ja hyödyntää edullisempia sähkön käyttöaikoja, mikä vähentää sähkölaskuja. Lisäksi älykkäät latausasemat, kuten Zaptecin ja KEBA latausratkaisut, tarjoavat etävalvonnan ja -hallinnan, mikä parantaa järjestelmän tehokkuutta ja mahdollistaa nopean reagoinnin mahdollisiin ongelmiin.

Latauspisteiden teknologiat voidaan sopeuttaa yrityksen muuttuvien tarpeiden mukaan. Esimerkiksi yrityksen kasvava sähköautokanta voi edellyttää useampia tai tehokkaampia latauspisteitä.

Työnantaja ja latausratkaisujen tuomat hyödyt

Latauspisteiden tarjoaminen työpaikalla voi olla merkittävä etu työntekijöille. Monet työntekijät arvostavat työnantajaa, joka tukee sähköautoilua ja tarjoaa tarvittavat latausmahdollisuudet. Tämä voi lisätä työntekijöiden tyytyväisyyttä ja sitoutumista.

Työnantajat voivat tarjota henkilöstölleen verovapaata latausta aina vuoteen 2025 saakka, mikä on houkutteleva etu, joka kannustaa työntekijöitä siirtymään sähköautoihin ja kohti vihreämpää huomista.

Yrityksen imago ja kilpailukyvyn parantaminen

Tarjoamalla latausmahdollisuuksia työnantaja voi parantaa imagoaan vastuullisena ja ympäristötietoisena toimijana. Tämä voi houkutella uusia työntekijöitä ja vahvistaa yrityksen mainetta innovatiivisena ja kestävän kehityksen mukaisena työpaikkana.

Latauspisteet toimivat myös kilpailukykyisenä etuna, joka auttaa yritystä houkuttelemaan ja säilyttämään parhaat osaajat. Sähköautoilun tukeminen nähdään modernina ja eteenpäin katsovana toimintana, joka vetoaa erityisesti nuorempiin työntekijöihin ja ympäristöasioista kiinnostuneisiin ammattilaisiin.

Sähköauton lataus työpaikalla voi lisätä työhyvinvointia

Latausmahdollisuudet työpaikalla voivat parantaa työntekijöiden arkea ja työhyvinvointia. Kun työntekijät voivat ladata autonsa työpäivän aikana, heidän ei tarvitse huolehtia latauksesta kotona tai julkisissa latauspisteissä. Tämä helpottaa päivittäistä elämää ja lisää työntekijöiden tyytyväisyyttä ja sitoutumista työpaikkaan.

Tehokkaat ja älykkäät sähköautojen latausasemat yrityksille

Uutuus
Zaptec – Älykäs ja helppokäyttöinen sähköautojen latausasema

Koe Zaptecin vallankumouksellinen lähestymistapa sähköautojen lataukseen Zaptec Go:n ja Zaptec Pro:n kautta. Sähköauton latausasemissa on dynaaminen kuormanhallinta. Go-mallissa on mahdollisuus auton lataamiseen pörssisähkön ollessa halvinta.

Zaptec Pro sähköauton latausasema
Suosittu
Keba P30 – nopea ja kestävä sähköauton latausasema

Ympäristöystävälliset KeContact P30 -latausasemat kestävät vaikeimmatkin sääolosuhteet ja ovat valmiita ulkokäyttöön – jopa -25 °C:ssa. Latausasemat soveltuvat myös taloyhtiökäyttöön.

Keba P30 sähköauton latausasema, valkoinen, vihreä latausjohto on paikallaan.

Valitse luotettava sähköauton latausasemien toimittaja

Scanoffice on perheyhtiö, joka on tuonut maahan korkealaatuisia puhtaan energian tuotteita jo lähes 40 vuoden ajan. Osoituksena tuotteidemme korkeasta laadusta tarjoamme niille pitkän ja kattavan takuun. Voit luottaa siihen, että olemme tukenasi hankkimasi laitteen koko eliniän ajan ja varaosia ja huoltopalveluja on saatavilla aina, kun niitä tarvitset.

Koulutetut paikalliset jälleenmyyjämme ja laitteidemme asentajat palvelevat ympäri Suomen. Etsi sinua lähellä oleva jälleenmyyjä ja ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva latausratkaisu!

Sähköauton latauslaitteet, maahantuoja Scanoffice Solar Oy, miehen käsi laittaa punaista sähköautoa lataukseen.

Tahdotko ilmaisen kartoituksen yrityksellesi?

Kartoitamme yrityksesi nykyisen tilanteen, sekä tulevaisuutesi tarpeet sähköautojen latauspisteiden osalta. Kartoitus ei sido sinua mihinkään.