Scanoffice Group varmistaa laadun testaamalla ja kouluttamalla

Scanoffice Group huolehtii aktiivisesti siitä, että tuotteemme ovat korkealaatuisia. Asennamme laitteet omissa testitiloissamme ja testaamme, miten ne toimivat. Koulutamme myös jälleenmyyjiämme, jotta heillä on saatavilla aina ajankohtaisin tieto laitteista.

Scanoffice Groupille on tärkeää, että maahantuomamme laitteet ovat vain parhaiden valmistajien korkealaatuisia tuotteita ja, että ne kestävät Pohjolan vaativissa oloissa. Siksi meillä onkin monivaiheinen testausjärjestelmä, jolla varmistetaan tuotteiden laatu.

Jos testauksessa ilmenee ongelmia, haemme niihin ratkaisut ja varmistamme laitteidemme käytettävyyden ja toimivuuden vaadituissa olosuhteissa.  Valikoimaamme päätyvät vain olosuhteisiimme sopiviksi todetut tuotteet.

Alan johtavana maahantuojana Suomessa tarjoamme laadukkaita lämpöpumppuratkaisuja ja toimimme suunnannäyttäjänä puhtaan energian tehokkaassa hyödyntämisessä.

Kehitämme tuotteita myös aktiivisesti ja luomme uusia innovaatioita. Teemme tiivistä yhteistyötä myös päämiehemme kouluttajien kanssa. Näin varmistamme, että olemme aina ajan tasalla alan kehityksessä ja voimme tarjota energiatehokkaita ja luotettavia ratkaisuja erilaisiin lämmitys- ja jäähdytystarpeisiin.

CAHV-R450 -ilmavesilämpöpumpun testaus

Mitsubishi Electricin CAHV-R450-ilmavesilämpöpumppu on jo tuotevalikoimassamme, joten se on jo läpäissyt useamman testivaiheen. CAHV-R450 on energiatehokas, invertterikäyttöinen ja korkeita lämpötiloja tuottava kiinteistölämpöpumppu uudella matalan GWP-luvun omaavalla R454C-kylmäaineella.

CAHV-R450-ilmavesilämpöpumpun viimeisen vaiheen testi- ja koekäyttöympäristönä toimii logistiikkakeskuksemme Espoon Juvanmalmilla. Näin saamme tärkeää tietoa laitteen asennettavuudesta ja pääsemme testaamaan eri toiminnallisuuksia sille tarkoitetussa käyttöympäristössään. Testiympäristön avulla voimme kouluttaa henkilöstöämme, jälleenmyyjiämme ja yhteistyökumppaneitamme esimerkiksi asennukseen, käyttöön ja huoltoon liittyvissä asioissa.

Uuden CAHV-mallin testauksia ja koekäyttöä on jo ehditty tekemään myös todellisissa talven olosuhteissa. Suorituskyky talviolosuhteissa ja eri ohjaustapojen toiminta on vakuuttanut teknisen osastomme. Tulevaisuus näyttää lupaavalta ja odotammekin uudesta mallista seuraavaa menestystarinaa suuren kokoluokan lämpöpumppuratkaisujen saralla.

 

Kuvassa mies asentaa CAHV-R450-ilmavesilämpöpumppua.

Maaliskuussa 2024 Scanoffice asensi CAHV-R450-ilmavesilämpöpumpun omaan kiinteistöönsä.

Tutustu CAHV-R450 -ilmavesilämpöpumppuun

Mitsubishi Electric CAHV-R450 -ilma-vesilämpöpumppu

Energiatehokas ja ympäristöystävällinen ilma-vesilämpöpumppu suureen lämmöntarpeeseen. CAHV-R450 -lämpöpumpussa käytetään erittäin ympäristöystävällistä R454C-kylmäainetta.

Mitsubishi electric CAHV-R450YA ilma-vesilämpöpumppu