Ilma-vesilämpöpumput suuriin kiinteistöihin

Mitsubishi Electric -ilmavesilämpöpumput sopivat erinomaisesti olemassa olevan lämmitysjärjestelmän korvaajaksi tai sen rinnalle kaikenlaisiin isoihin kiinteistöihin, kuten rivitaloon, kerrostaloon, varastorakennukseen tai myymälään.

Miksi Mitsubishi Electric -ilmavesilämpöpumput suuriin kiinteistöihin?

Maltilliset investointikustannukset

Ilmavesilämpöpumpun investointikustannukset ovat merkittävästi pienemmät kuin poistoilman talteenottojärjestelmän tai maalämmön. Mitsubishi Electric -ilmavesilämpöpumppu maksaa hankintahintansa arvon takaisin energiansäästönä jo muutamassa vuodessa.

Energiatehokkaat laitteet

Mitsubishi Electric -ilmavesilämpöpumput saavuttavat korkeita lämmitystehoja vielä erittäin kylmissäkin olosuhteissa. Niiden energiatehokas invertteritekniikka säästää käyttökustannuksia ja ympäristöä.

Nopea asennus

Nerokkaan yksinkertainen rakenne helpottaa laitteiston asentamista lähes mihin tahansa kiinteistöön. Asennus on nopea: Valtuutetut jälleenmyyjämme asentavat laitteet vanhaan kiinteistöön usein kahdessa päivässä huomaamattomasti ja ilman häiriöitä kiinteistössä oleville.

Suurten kiinteistöjen ilma-vesilämpöpumput

Mitsubishi Electric CAHV-R450 -ilma-vesilämpöpumppu

Energiatehokas ja ympäristöystävällinen ilma-vesilämpöpumppu suureen lämmöntarpeeseen. CAHV-R450 -lämpöpumpussa käytetään erittäin ympäristöystävällistä R454C-kylmäainetta.

Mitsubishi electric CAHV-R450YA ilma-vesilämpöpumppu
Mitsubishi Electric – Large Hydrobox

Mitsubishi Electric Large Hydrobox – Ilma-vesilämpöpumppu. Mahdollistaa energiaa säästävän lämmitysjärjestelmän helpon ja nopean asennuksen, sekä lämpimän käyttöveden tuottamisen kiinteistöihin.

Mitsubishi Electric Large Hydrobox - ilma-vesilämpöpumppu.
Energiansäästäjä – Nykyisen lämmönlähteen rinnalle, kiinteistöt

Mitsubishi Electric on kehittänyt kustannustehokkaan energiansäästäjän, joka asennetaan olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle niin rivitaloon, kerrostaloon, varastorakennukskeen tai myymälään. Se vähentää vuotuiset lämmitysenergiakulusi jopa puoleen.

mitsubishi electric energiasäästäjä -ilmavesilämpöpumppu, tuotekuva. Kuvassa kolme isoa ilmavesilämpöpumpun ulkoyksikköä seinustalla.
Mitsubishi Electric CAHV-P500 -kiinteistölämpöpumppu

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu CAHV-P500 on ilma-vesituotesarjan tehoihme. Laite on varustettu ainutlaatuisella invertteri-kompressorilla, joka on erityisesti suunniteltu pohjolan olosuhteisiin. Kaksi erillistä kompressoripiiriä tuottaa lämpöä keskeytyksettä koko ajan, jopa sulatusjaksojen aikana.

mitsubishi electric cahv-p500 iso ilmavesilämpöpumppu.

Ilmavesilämpöpumppu tuottaa suurimman osan kiinteistön lämmitysenergian tarpeesta

Ilma-vesilämpöpumppu siirtää ulkoilmassa olevaa lämpöenergiaa kylmäprosessin avulla kiinteistön vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Se voidaan asentaa nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle.

Ilmavesilämpöpumpulla tuotetaan rakennuksen lämmitysenergian tarpeesta usein 60–80 prosenttia. Vain huippupakkasilla otetaan vanha lämmitysjärjestelmä tuottamaan lisätehoa sen rinnalle.

Rivitalon tai kerrostalon lämmitys ilma-vesilämpöpumpulla

Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu erinomaisesti asunto-osakeyhtiöille, kuten rivitalojen ja kerrostalojen lämmitykseen. Rakennuksen koolla ei ole juurikaan merkitystä, koska ilma-vesilämpöpumpun teho voidaan mitoittaa lähes kuinka suureksi tahansa.

Ilma-vesilämpöpumppu tuo usein paremman säästön kuin monimutkaisen ja työläästi asennettavan poistoilman talteenottojärjestelmän asentaminen. Lisäksi sen investointikustannus on merkittävästi pienempi kuin poistoilman talteenottojärjestelmän hankintakustannus.

Mikäli uuteen lämmitysjärjestelmään ei haluta tehdä suurta investointia, on ilma-vesilämpöpumppu erinomainen vaihtoehto myös maalämmölle.