Aurinkoakku-palvelu

Uusien Aurinkoakku-sopimusten teko on keskeytetty

Olemme toistaiseksi pysäyttäneet uusien Aurinkoakku-sopimusten tekemisen, koska sähkömarkkina on jatkuvassa muutostilanteessa. Kysy kotiin asennettavia sähkövarastoja jälleenmyyjältämme!

Aurinkoakku-palvelun tilaus

Scanoffice Oy & KSS Energia Oy (Kouvolan Seudun Sähkö)

Tilaus sisältää (hinnat sis. alv:n 24 %):

  • KSS Onni -yleisenergia 24 kk:n määräaikainen sähkönmyyntisopimus (100 % hiilineutraalia energiaa)
  • Perusmaksu 1,50 €/kk
  • Energia 36,87 snt/kWh
  • KSS Aurinkoakku 250 kWh/kk, 12 kk määräaikainen palvelusopimus
  • Kuukausimaksu 5,99 €/kk

KSS AURINKOAKKU -palvelun tilaajalle hyvitetään ylituotannosta sähkölaskulla energiamaksuna kuukausittain maksimissaan virtuaaliakun (250 kWh) kapasiteetin verran. Palvelussa ylijäämätuotannosta maksettava hyvityshinta on 11 snt/kWh. Hyvityshinta on arvonlisäveroton ja kulloinkin voimassa oleva.

Lisäksi valitun virtuaaliakun koon ylittävästä ylijäämätuotannosta hyvitetään 3,6 snt/kWh. Hyvityshinta on arvonlisäveroton ja kulloinkin voimassa oleva.

Asiakastiedot luovutetaan vain palveluntuottajan KSS Energian käyttöön (GDPR-asetus) sopimustietoja varten. KSS Energia toimittaa asiakkaalle sopimusvahvistuksen.

KSS Aurinkoakku -palvelu edellyttää asiakkaalta voimassa olevaa sähkönmyyntisopimusta KSS Energian kanssa. Jos sopimuksen alkamisessa on haasteita (esim. määräaikainen sopimus toisen sähköyhtiön kanssa), KSS Energia on yhteydessä asiakkaaseen.