Ilmalämpöpumpun asennuskohteet.

Ilmalämpöpumpun asennuskohteet

Ilmalämpöpumpun asennus.

Ilmalämpöpumpun voi asentaa vain ammattilainen, jolla on työhön tarvittavat kylmäaineluvat. Voit vähentää osan ilmalämpöpumpun asennuksen hinnasta henkilökohtaisessa verotuksessasi. Lue lisää ilmalämpöpumpun asennuksesta!

Ilmalämpöpumppuasentajan koulutus.

Sinustako ilmalämpöpumppuasentaja? Käytännönläheinen koulutus varmistaa, että asiakas saa lämpöpumpun, joka palvelee häntä parhaiten ja säästää sekä luontoa että kukkaroa. Lue lisää kylmäasentajan koulutuksesta ja Road Show -tuotekoulutuksesta.

Ilmalämpöpumppu autotalliin.

Mietitkö, kannattaisiko hankkia ilmalämpöpumppu autotalliin? Katso artikkelistamme, miksi ja minkälaisia ilmalämpöpumppuja asiantuntijamme suosittelevat autotallikäytöön.

Ilmalämpöpumpun asennus mökkiin.

Ilmalämpöpumppu tekee mökkeilystä mukavaa: kesäkuumalla sisätilat voi viilentää miellyttäviksi, ja talvella sisällä voi pitää tasaista lämpöä. Lue lisää, miksi ilmalämpöpumppu kannattaa hankkia mökille ja miten se on hyvä sijoittaa.

Ilmalämpöpumppu kerrostaloon.

Paahtaako aurinko kerrostaloasuntosi läkähdyttävän kuumaksi? Katso, minkälaiset ilmalämpöpumput sopivat kerrostaloon ja milloin tarvitset taloyhtiön luvan.