Kokemuksia ilmalämpöpumpusta.

Kokemuksia ilmalämpöpumpuista

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppujen käyttäjät ovat tyytyväisiä laitteen tehon säilymiseen myös kovilla pakkasilla, lämmityskustannusten puolittumiseen, lämmön tasaiseen jakautumiseen ja miellyttävään viileyteen ilman vetoa. Myös laitteiden erityisen hiljainen ääni, tyylikäs muotoilu ja upeat värivaihtoehdot saavat käyttäjiltä kiitosta.

Ilmalämpöpumppukokemuksia ja ilmalämpöpumppujen arvosteluita löytyy verkosta erilaisilta ilmalämpöpumppufoorumeilta sekä lämpöpumppujen valmistajien ja maahantuojien sivuilta.

Kokosimme tähän Scanofficen maahantuomien Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppujen käyttäjien kokemuksia.

Mitsubishi Electricin tehokkuus, tyylikkyys ja korvia hivelevä hiljaisuus ratkaisivat valinnan.

Kompakti laitteisto on helppo asentaa ja käyttää

Laitteiston rakenne on kompakti, mikä helpottaa ja nopeuttaa sen asennusta ja käyttöä. Uudistunut ohjausautomaatio sisältää käyttöönottoavustimen ja muita uusia käteviä ominaisuuksia, jotka helpottavat laitteiston käyttöä alkumetreistä lähtien. Lisäksi ne helpottavat laitteiston liittämistä vanhaan järjestelmään ja lisäävät muun muassa lisälämmityksien ohjausmahdollisuuksia.

Lämpöä riittää myös paukkupakkasilla

Toisin kuin monet muut ilmalämpöpumput, Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput eivät hyydy kovillakaan pakkasilla. Esimerkiksi FT35-malli tuottaa Hyper Heating -teknologian ansiosta
4,4 kW:n lämmitystehon -15°C:n ulkolämpötilassa. 120 neliön talossa tämä vastaa noin 70 prosenttia lämmitystehon tarpeesta.

Siilinjärvellä sijaitsevan omakotitalon asukkaat ovat olleet tyytyväisiä FT-ilmalämpöpumppuun ja sen tuottamaan tasaiseen lämpöön. Laitteen automaattisen takkatoiminnon ansiosta myös tulisijalla tuotettu lämpö on voitu ottaa hyötykäyttöön.

Kotimme kaikissa tiloissa on mukava lämpötila sekä puhdas ja raikas ilma. Eikä sähkölaskuista tarvitse enää ottaa päänvaivaa, säästöt ovat huomattavat.

Omakotitalon omistaja, Siilinjärvi

Lämmityskustannukset vähenivät puoleen

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppujen käyttäjät ovat olleet erityisen tyytyväisiä lämmityskustannusten pienenemiseen. Säästöä on kertynyt jopa 50 prosenttia.

Rovaniemeläisen yrittäjä Mikko Wikstörmin hankittua omakotitaloonsa LN-mallin ilmalämpöpumpun sähkönkulutus tipahti 1400–1500 kilowattituntia kuukaudessa. Wikström päätyi valitsemaan Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumpun vertailtuaan ensin eri valmistajien ilmalämpöpumppuja ja niiden saamia arvosteluita verkossa.

Kustannussäästöjen lisäksi Wikström on tyytyväinen mukavan tasaiseen lämpöön.

 

Lämpö jakautuu nyt tasaisemmin ja asuminen on paljon miellyttävämpää kuin pelkän sähkölämmityksen aikana. Olemme tyytyväisiä.

Yrittäjä Mikko Wikström, Rovaniemi

Rubiininpunainen ilmalämpöpumppu säväytti

Ilmalämpöpumpun sisäyksikkö voi olla myös upea sisustuselementti.

Hyvinkääläisen omakotitalon asukkaat halusivat asentaa kotiinsa paitsi energiatehokkaan ja ympäristöystävällisen, myös tyylikkään ja näyttävän sisäyksikön. He valitsivat Mitsubishi Electric LN -ilmalämpöpumpun rubiininpunaisen sisäyksikön. Tällaista uniikkia mallia ei löydy muilta valmistajilta.

Porkkalanniemessä Kirkkonummella asuva Pahkalan perhe valitsi Mitsubishi Electric LN-sarjan valkoisen sisäyksikön. Kauniin designin lisäksi valinnassa painoi Mitsubishi Electricin hyvä tunnettuus ja luotettavuus.

Ilmanpuhdistin suodatti jackrusselinterrierien karvat

Mitsubishi Electric LN -sarjan ilmalämpöpumpuissa ovat ilmanpuhdistimet, jotka suodattavat tehokkaasti bakteereja, viruksia, homeitiöitä ja myös lemmikkieläinten karvoja.

Helsingin Arabianrannassa kerrostalossa asuvaan perheeseen kuuluu kaksi jackrusselinterrieriä. Ilmalämpöpumpun hyvän ilmansuodatuksen ansiosta asukkaat voivat nauttia puhtaasta ja raikkaasta huoneilmasta. Lisäksi ilma on kesäisin sopivan viileää niin, että myös koirien on hyvä olla kodissa.

Kompakti koko ja edullinen hinta

Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumppumallistossa on pelkästään jäähdytykseen tarkoitettu laite, HR-ilmanjäähdytin. Se viilentää kuuman huoneilman miellyttävän viileäksi.

Turussa sijaitsevan kerrostaloasunnon asukkaat ovat olleet tyytyväisiä sen kompaktiin kokoon ja edulliseen hintaan. HR-ilmanjäähdytin on edullisempi kuin perinteinen ilmalämpöpumppu.